Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási díjak emelkedése 2021-ben

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. március 30.

A GLS fuvarcég, ahogy már említettük, többféle fejlesztést is eszközölt az elmúlt években, ezzel a csomagküldés még egyszerűbb és praktikusabb lett. Az elmúlt 2 év bővítési munkálatai alatt a feldolgozási kapacitásukat másfélszeresére növelték, ezzel is biztosítva a hatékony csomagkezelést. 2020-ban újabb jelentős mértékű hálózatfejlesztést hajtottak végre, reagálva a vírushelyzet miatt megnövekedett csomagszámmal, melynek során 17 új depó nyílt. A szolgáltatásuk magas színvonalú megőrzése és az ügyfelek kifogástalan kiszolgálása szintén csak szakmailag képzett és megfelelően motivált munkatársakkal tud megvalósulni. Ehhez jön még hozzá a világpiaci üzemanyagdíjak növekedése.

Az GLS szállítás díjemelkedése április 1-től lép életbe. A belföldi díjak 6,7%-al, az export díjak 9,7%-os növekedéssel számolhatnak.

A Holisztikus Élet webáruházban ez a díjnövekedés a következő összegeket jelenti:

  •    - 1 kg-ig 1390 Ft-ra

  • 1 - 2 kg-ig 1660 Ft-ra

  • 2 - 5 kg-ig 1880 Ft-ra

  • 5 - 10 kg-ig 2100 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai:

  •   - 1 kg-ig 1730 Ft-ra és

  • 1- 2 kg-ig 2000 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket! Bízunk benne, hogy ezek az árak még mindig versenyképesek a legtöbb hazai webáruház áraival. 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Zöldüljünk a konyhában! III. Újratermékek

2021. május 07.

Következő lépésünk, mikor már rutinosan alkalmazni tudjuk a környezettudatos termékeket, és jobbnál jobb ötletekkel, termékekkel találkozunk, melyek egyszerűsítik a mindennapjainkat. Fontos eldöntened, hogy a nulla- hulladék, vagy az újrafelhasználható termékek körében keresed a megoldásokat? Mindenesetre adok néhány számomra kedves tippet, ami nekem bevált.

Everness Indián nyár- őszi feltöltődés az önismeret jegyében

2017. szeptember 14.

Az Indián nyár nem "csak egy" önismereti fesztivál: inkább egy tér, ahol élheted, amit szívből szeretnél, és nyitottan fogadhatod az átalakulás pozitív képeit. Biztonságban találhatod meg a számodra legmegfelelőbb eszközöket, melyekkel 3 teljes napon át élhetsz egy belsőséges közösségben.