Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási költségek változása áprilistól

Kategória: Hírek
Írta: Hajni  |  2019. március 29.

A szállítmányozó cégünk a saját fejlesztésükre hivatkozva áremelést érvényesített szerződéses partnerei felé, így április elsejétől az általunk felszámított szállítási költség is emelkedni fog.

Csomagjainkat évek óta a GLS-sel küldjük ki, és a rugalmassággal, pontossággal mi meg vagyunk elégedve. Nem jött vissza csomag törve, szakadva, és vásárlóinktól sem kaptunk ilyen visszajelzést. Természetesen bármilyen ilyen probléma merül fel a szállítással, azt kérjük szépen mindenki jelezze!!

Volt időszak, amikor le tudtuk fedni az áremelkedést, így nem minden emelésnél emeltünk mi is. Most viszont az árfolyamváltozások és egyéb költségek negatív hatását is bele kell kalkulálnunk a Holisztikus Élet webáruházban. Sajnos a szállítás egy központi téma egy webáruház életében, így ez legnagyobb fájdalmunkra a Holisztikus Hétfők kedvezményes szállítását is érinteni fogja.

Így április 1-től az alábbi összegekre módosulnak a szállítási tarifák:

  •   - 1 kg-ig 1180 Ft-ra
  • 1 - 2 kg-ig 1420 Ft-ra
  • 2 - 5 kg-ig 1620 Ft-ra
  • 5 - 10 kg-ig 1820 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvéd díjai: 

  •   - 1 kg-ig 1520 Ft-ra és 
  • 1- 2 kg-ig 1760 Ft-ra változnak.

Kérjük szíves megértésüket!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Mozgás a természet lankáin

2014. október 27.

Ha ősz, akkor ezzel megérkezett az igazi túraszezon is! Hiszen mikor máskor, és hogyan máshogy lehetne ennél tökéletesebben átélni az ősz szépségét, a természet változását, és ezzel párhuzamosan saját magunk belső alakulását? Lássuk, mit kell tudnunk ehhez!

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

2017. április 11.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, és hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek.

Szállítás karácsonyig

2018. december 13.

Már csak 11 nap karácsony estéig, te már kiválasztottad az ajándékokat?