Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Őszi akciók, újdonságok

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. október 02.

Hangolódva az igazi őszre, és készülve a hideg téli napokra, állítottuk össze akciós ajánlatainkat, komplexen támogatva bőrünk rugalmasságának megőrzését, tápanyagellátottságának javítását. Válogasson újdonságaink közül!

A már jól ismert Shea vajas termékeink újból központi szerepet kapnak, ahogy jön a hidegebb idő. Ezek a jól összeválogatott vajak és olajak védelmet nyújtanak a szél és hideg káros hatásai ellen, a bőr mélyebb rétegeit is táplálva bőrünket finom babapopsi puhaságúvá varázsolják.

A megfelelő ápoláshoz társíthatjuk újdonságként elérhető virágvizeinket is, melyeket alkalmazhatuk önmagunkban, shea vajas kenekedés előtt arcvízként is, de házi kencekészítéshez is kiválóak! Egyszerű és gyors recepteket könnyen találunk (mi is készülünk ilyenekkel), így kiélhetjük kreativitásunkat is saját házi krémjeink készítésével. Ezekhez ajánljuk termékpalettánkat, kínáljuk kedvező áron elérhető tégelyeinket. Készülhetünk a karácsonyra saját készítésű kencékkel, melyekkel meglephetjük szeretteinket!
Elérhető termékeink palettáját folyamatosan bővítjük. Ha valami fontos alapanyag esetleg még nem elérhető, de szükséges lenne, kérjük küldje át nekünk e-mailben igényét, amire 1-2 napon belül biztosan válaszolunk, és várhatóan a megrendelését a kívánt termékkel is ki tudjuk bővíteni!


Nemcsak az alapanyagok termékpalettáját bővítettük, megjelentek új kozmetikumaink is! Kétféle új illatú dezodor azoknak, akik nem szeretik magukon a levendula illatát; egy különleges, arckrémnek is kiváló testápoló, és egy gyulladáscsökkentő körömvirágkrém kerül fel a natúrkozmetikumaink közé. Hamarosan egy új, frissítő-bőrfeszesítő könnyű arckrémmel is megismerkedhetnek novemberben!

Rendezvényeinket továbbra is érdemes figyelni, október első hétvégéjén az Orfűi Tökfesztiválon veszünk részt, következő hétvégeken pedig az Aszpikon Pécsen, majd Magyarlukafán, a Vendel napi búcsún. A vásárok mellett szervezés alatt állnak egészségmegőrző és fejlesztő tréningjeink is, mint az intimtorna, az EMK, családfelállítás, vagy a pocaksimító Loveyourbelly torna.

Napsugaras őszi októbert kívánunk!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Karácsonyi készülődés

2016. november 03.

Elindítottuk karácsonyi csomagajánlatainkat, hogy mindenki időben rá tudjon hangolódni az ajándékozás örömére. Minden héten megjelenik egy új csomagunk akciós áron, melyek ezt követően egész decemberben elérhetőek lesznek.
 

Zöldüljünk a konyhában! I. Mosogatás és a mosogatószivacsok

2021. március 30.

A karanténnal és az éttermek zárva tartásával a pár éve még csak hobbi szinten elindult főzőcskézés új alapokra helyeződött, és az eddiginél nagyobb szerepet kapott újra a konyha, és ebben a környezettudatosság. De vajon minden arany-e, ami annak hirdetnek? Öko, natúr, környezetbarát- a sokféle csomagoláson a részinformációkból nehéz a boltban dönteni.