Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tamási kézműves vásár

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. november 30.

Az első adventi hétvégén részt vettünk a Tamásiban megrendezett, kéthetenkénti kézműves vásáron. Sajnos csak szombaton tudtunk ott lenni, a vasárnapi rendezvényen már nem, de a második adventi vasárnap újra ott leszünk!

Bár az idő cudar volt, eléggé hűvös és ködös, mi azért kitartottunk. Kedves ismerősökkel találkoztunk és újakat is szereztünk. Izgalmas élmény volt először kiállítani új termékeinket. Reméljük hamar belejövünk ebbe is, amíg kialakul a személyes megjelenés rendje, addig is bátran keressenek minket honlapunkon, elérhetőségeinken, vásároljanak webáruházunkon keresztül! Átvételre személyes lehetőség is van Dombóváron és alkalmanként Kaposváron!

Boldog első adventot!

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Tisztító kúrák és a böjt

2015. február 18.

Sok fórumon lehet olvasni hasznos jótanácsokat, pontos leírásokat különböző tisztító kúrákról és átlényegítő böjti napokról. A következő sorokban összeszedtük azokat a főbb pontokat, mellyel saját ütemünkben indíthatjuk el tisztulási folyamatunkat.

Helyspóroló úti-csomagok: csak könnyedén!

2016. június 12.

Utazás során is szükségünk van a legfontosabb krémeinkre, főként, ha gyermekeinkkel együtt utazunk. Ehhez rendeztük össze kis kiszerelésű csomagjainkat, melyek így könnyen elférnek kézitáskánk, vagy bőröndünk zsebeiben.
 

Húsvéti kedvezmények

2015. március 16.

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!