Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Új partnereink bemutatása

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. november 26.

Aki nyomon követi hírlevelünket, vagy facebookos megjelenéseinket, már tájékozódhatott a VeraNatura manufaktúra termékeinek új fellelhetőségeinek helyéről. Most összeszedtük egy csokorba mindet, hogy ne maradjon ki senki és semmi! Így jártunkban-keltünkben, ha kifogyott valamelyik kedvenc kozmetikumunk, könnyebben megtalálhatjuk az éppen szükséges kencét vagy szappant a közelben.

Különleges kézműves termékek ajándékboltjai:

Természetes kozmetikumok boltja, drogéria:

  • Mom & Beauty, Budapest Dob utca 2. az udvarban hátul   .
  • Kamilla Gyógynövénybolt, Dombóvár Hunyadi tér 27.

Webáruházak:

  • Pelenkaland mosipelusok és ökoháztartás                      
  • Goodstuff női magazin, ajándékdobozok                          

Egyéb partneri kapcsolatok

  • Gólyahír programok, 5%-os törzsvásárlói kártya kedvezmény
  • Tourinform Iroda, Dombóvár- Gunaras Kernen tér 1.

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Egészségnap a Kocsolai Általános Iskolában

2014. október 23.

Októberben meghívást kaptunk a Kocsolai Általános Iskolában rendezett egészségnapra is. Az iskola úgy találta megfelelőnek, ha már a munkanapcserék következtében szombaton iskolába kell menni, szóljon a nap kicsit másról, mely tudás és érték a gyerekeknek, ám az ismeretszerzés mégsem a hagyományos tanmenet keretében zajlik.

A belső nyugalom és a lehetőségek sokasága

2016. április 20.

Mi az, ami nekünk jó? Hogy találjuk meg azt, ami nekünk szól? Milyen reformok illenek bele világképünkben? Mit jelent számunkra az „egészséges életmód”? Az első és legfontosabb az, hogy ismerjük meg magunkat, és azt, amit nekünk jelent a nyugalom, és az „EGÉSZ-ség”. Amiben önmagunk vagyunk, és amitől töltődni tudunk.

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.