Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Zsolnay Piknik a gyereknapon

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.

A hétvége csodásan jó idővel, napsütéssel és laza, nyugalmas ücsörgéssel telt sok családnak a puha pázsiton, a gyerekek rohangálhattak, kézműves programokon és előadásokon vehettek részt, a felnőttek élvezhették a színpadon fellépők műsorát. A kiállítók között ismerős arcokkal is találkozhattunk, volt bőrdíszműves, kerámiás, szappanos, levendulás eladó; csodálatos üvegfestett tárgyak, festett selyemkendők, gyerekeknek szánt textilfigurák és sok-sok egyedi ékszerek között lehetett válogatni.

Nagyon sok érdeklődő érkezett standunkhoz is, ahol részletesen, sietség nélkül lehetett megtárgyalni a natúrkozmetikumok nyújtotta előnyöket, tanácsot tudtunk adni egyedi problémákra, és természetesen minden általunk készített terméket ki lehetett próbálni azonnal. Különféle enyhítő megoldások születtek a gyerekek számára is, ami külön öröm volt számunkra, hiszen az ő egészségük az egyik legfontosabb, nem mindegy mit kenünk érzékeny bőrükre! A hétvége végeztével sok elégedett vásárlót tudhattunk magunkénak, sok ismerős törzsvásárlóval beszélgettünk, és mindeközben nagyon jól éreztük magunkat a Zsolnay negyed hűs fái alatt, köszönet a fantasztikus szervezésnek is!
 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nyári TÜKE Piacok

2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Ha már jó idő, akkor jöjjenek a...!

2016. május 20.

Végre élvezhetjük a meleget és a ragyogó napsütést! Ennek örömére állítottuk össze akcióinkat is: a hűsítő, finom illatú krémes dezodoroké most a figyelem! De ha meguntuk a szoba falai közötti unalmas időtöltéseket, induljunk útra tavaszi fesztiváljainkra!

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.