Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Ez a krém maga a csoda! Bőröm csak a VeraNatura termékeit bírja, előtte a nagyon száraz, ekcémás kezem minden kenőcsre (gyógyszertári keverékekre főleg) kiütésekkel és borzasztó viszketéssel reagált. A natúr sheavaj és kakaóvaj is jó, de azoktól sokáig zsíros maradt a bőröm. Ez a krém gyorsan felszívódik, a kezem sokáig hidratált marad, a bőröm szebb mint valaha. Én testápolónak is ezt használom. Ajánlom mondenkinek:)
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Értesítő a csomagokról emailen

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 15.Ezentúl minden csomagunkról emailben kapnak a vásárlóink értesítést!

Az indulásunktól kezdve minden gördülékenyen ment a Holisztikus élet csomagjainak postázásakor (legalábbis 1-2 esetet eltekintve semmilyen probléma nem merült fel). A termékek árai, és a vásárlási potenciál figyelembe vételével próbáltuk minél alacsonyabban tartani a szállítási költségeket, így eddig megfelelt a GLS rendszerében biztosított alapcsomag. Sajnos azonban az idei évben több változás is történt a világban, ami ebbe beleszólt, így több körös emelésre kényszerültünk mi is.

A vásárlói visszajelzések alapján pedig úgy tűnt, hogy egyre nagyobb, természetes alapigény merült fel arra, hogy a jobb kiszámíthatóság érdekében előre lehessen tudni a csomagok pontos érkeztét. Ezért bővítettük a szolgáltatást a rugalmas szállítási feltételekkel, mely a GLS futárszolgálat csomagjai esetében annyit jelent, hogy amennyiben a feladást követő munkanapon valamilyen oknál fogva nem tudják kézbesíteni a csomagot, úgy már másnapra lehet kérni egyedi időintervallumot, amikor biztosan át fogjuk tudni venni a megadott szállítási címen a rendelésünket. A csomag webáruházunktól való feladásáról is érkezik értesítő email, illetve a kiszállítási nap reggelén is, a futár telefonszámával és a csomagszámmal. Így egyszerűen utánkövethető a csomag útja a vásárló számára is. 

Amennyiben SMS értesítést is kívánnak kérni a rendelésről mobiljukra, ezt külön a rendelés végén található "Megjegyzés" rovatba tudják beírni, ennek felára 44 Ft. Az emailes kiértesítés és a szolgáltatás költségeit beépítettük a szállítási költségbe, reméljük ez még elfogadható emelés a szolgáltatás hatékonyságával arányában. A változtatások a mai nappal lépnek életbe!

Reméljük ezek a módosítások mindenki szíves megelégedésére szolgálnak és emelik a rendelés gördülékenységét! 

Szép nyári napokat kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Áprilisi tavaszi programok és előadások

2015. április 09.

Megküzdöttünk húsvét előtt a böjti széllel: április 3-án részt vettünk a húsvéti kézműves és termelői TÜKE piacon, a Kossuth téren. Az idő csodás volt, rengeteg csodálatos kirakodó érkezett, csak elfújt mindent a szél. Holnap viszont nem kell ettől félni, mert a dombóvári natúrkozmetikum előadás a múzeumban lesz.

A hidrolátumok frissítő hatása

2016. július 13.

A nyári kánikulában mindig jól esik egy finom frissítő ital, mint például egy limonádé, amihez az aromavizek remekül felhasználhatóak.

 

Karácsonyi nyitási akció

2014. november 20.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez. Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is karácsonyi meglepetéssel kedveskedünk nyitási akciónk keretében!