Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Ez a kedvenc krémem. A hideg és a szél a kezem ellensége, eddig csak ez vált be rá, nagyon szeretem. Könnyen beszívódik, tökéletes. :) Köszönet érte.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Értesítő a csomagokról emailen

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 15.Ezentúl minden csomagunkról emailben kapnak a vásárlóink értesítést!

Az indulásunktól kezdve minden gördülékenyen ment a Holisztikus élet csomagjainak postázásakor (legalábbis 1-2 esetet eltekintve semmilyen probléma nem merült fel). A termékek árai, és a vásárlási potenciál figyelembe vételével próbáltuk minél alacsonyabban tartani a szállítási költségeket, így eddig megfelelt a GLS rendszerében biztosított alapcsomag. Sajnos azonban az idei évben több változás is történt a világban, ami ebbe beleszólt, így több körös emelésre kényszerültünk mi is.

A vásárlói visszajelzések alapján pedig úgy tűnt, hogy egyre nagyobb, természetes alapigény merült fel arra, hogy a jobb kiszámíthatóság érdekében előre lehessen tudni a csomagok pontos érkeztét. Ezért bővítettük a szolgáltatást a rugalmas szállítási feltételekkel, mely a GLS futárszolgálat csomagjai esetében annyit jelent, hogy amennyiben a feladást követő munkanapon valamilyen oknál fogva nem tudják kézbesíteni a csomagot, úgy már másnapra lehet kérni egyedi időintervallumot, amikor biztosan át fogjuk tudni venni a megadott szállítási címen a rendelésünket. A csomag webáruházunktól való feladásáról is érkezik értesítő email, illetve a kiszállítási nap reggelén is, a futár telefonszámával és a csomagszámmal. Így egyszerűen utánkövethető a csomag útja a vásárló számára is. 

Amennyiben SMS értesítést is kívánnak kérni a rendelésről mobiljukra, ezt külön a rendelés végén található "Megjegyzés" rovatba tudják beírni, ennek felára 44 Ft. Az emailes kiértesítés és a szolgáltatás költségeit beépítettük a szállítási költségbe, reméljük ez még elfogadható emelés a szolgáltatás hatékonyságával arányában. A változtatások a mai nappal lépnek életbe!

Reméljük ezek a módosítások mindenki szíves megelégedésére szolgálnak és emelik a rendelés gördülékenységét! 

Szép nyári napokat kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Mozogjunk! De miért is?!

2015. január 06.

A karácsonyi dínom-dánomok után, és újévi fogadalmak miatt ismét felmerül legtöbbünkben a mozgás szükségességégének gondolata. Elméletben tudjuk, hogy egészséges, és egyszerűen csak KELL, de pusztán azért, mert ez egy Tény, el fogjuk-e kezdeni?!

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.

Ingyen szállítás nap - 2014. december 11. csütörtök

2014. december 08.

Honlapunk csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz idén decemberben!