Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Értesítő a csomagokról emailen

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 15.



Ezentúl minden csomagunkról emailben kapnak a vásárlóink értesítést!

Az indulásunktól kezdve minden gördülékenyen ment a Holisztikus élet csomagjainak postázásakor (legalábbis 1-2 esetet eltekintve semmilyen probléma nem merült fel). A termékek árai, és a vásárlási potenciál figyelembe vételével próbáltuk minél alacsonyabban tartani a szállítási költségeket, így eddig megfelelt a GLS rendszerében biztosított alapcsomag. Sajnos azonban az idei évben több változás is történt a világban, ami ebbe beleszólt, így több körös emelésre kényszerültünk mi is.

A vásárlói visszajelzések alapján pedig úgy tűnt, hogy egyre nagyobb, természetes alapigény merült fel arra, hogy a jobb kiszámíthatóság érdekében előre lehessen tudni a csomagok pontos érkeztét. Ezért bővítettük a szolgáltatást a rugalmas szállítási feltételekkel, mely a GLS futárszolgálat csomagjai esetében annyit jelent, hogy amennyiben a feladást követő munkanapon valamilyen oknál fogva nem tudják kézbesíteni a csomagot, úgy már másnapra lehet kérni egyedi időintervallumot, amikor biztosan át fogjuk tudni venni a megadott szállítási címen a rendelésünket. A csomag webáruházunktól való feladásáról is érkezik értesítő email, illetve a kiszállítási nap reggelén is, a futár telefonszámával és a csomagszámmal. Így egyszerűen utánkövethető a csomag útja a vásárló számára is. 

Amennyiben SMS értesítést is kívánnak kérni a rendelésről mobiljukra, ezt külön a rendelés végén található "Megjegyzés" rovatba tudják beírni, ennek felára 44 Ft. Az emailes kiértesítés és a szolgáltatás költségeit beépítettük a szállítási költségbe, reméljük ez még elfogadható emelés a szolgáltatás hatékonyságával arányában. A változtatások a mai nappal lépnek életbe!

Reméljük ezek a módosítások mindenki szíves megelégedésére szolgálnak és emelik a rendelés gördülékenységét! 

Szép nyári napokat kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Karácsonyi nyitási akció

2014. november 20.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez. Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is karácsonyi meglepetéssel kedveskedünk nyitási akciónk keretében!

Regisztrációs és ügyfélszolgálati segítség

2018. március 08.

Szeretnénk felhívni a figyelmet pár apró problémára, ami a honlap kezelésével kapcsolatos.

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.