Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Nálunk ez a krém a lanolinos popóbalzsam mellett kisfiam másik ekcéma kenőcse, ami nyugtatja és gyógyítja a csúnya vörös foltokat, az illatát és az állagát is nagyon szereti.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Értesítő a csomagokról emailen

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 15.Ezentúl minden csomagunkról emailben kapnak a vásárlóink értesítést!

Az indulásunktól kezdve minden gördülékenyen ment a Holisztikus élet csomagjainak postázásakor (legalábbis 1-2 esetet eltekintve semmilyen probléma nem merült fel). A termékek árai, és a vásárlási potenciál figyelembe vételével próbáltuk minél alacsonyabban tartani a szállítási költségeket, így eddig megfelelt a GLS rendszerében biztosított alapcsomag. Sajnos azonban az idei évben több változás is történt a világban, ami ebbe beleszólt, így több körös emelésre kényszerültünk mi is.

A vásárlói visszajelzések alapján pedig úgy tűnt, hogy egyre nagyobb, természetes alapigény merült fel arra, hogy a jobb kiszámíthatóság érdekében előre lehessen tudni a csomagok pontos érkeztét. Ezért bővítettük a szolgáltatást a rugalmas szállítási feltételekkel, mely a GLS futárszolgálat csomagjai esetében annyit jelent, hogy amennyiben a feladást követő munkanapon valamilyen oknál fogva nem tudják kézbesíteni a csomagot, úgy már másnapra lehet kérni egyedi időintervallumot, amikor biztosan át fogjuk tudni venni a megadott szállítási címen a rendelésünket. A csomag webáruházunktól való feladásáról is érkezik értesítő email, illetve a kiszállítási nap reggelén is, a futár telefonszámával és a csomagszámmal. Így egyszerűen utánkövethető a csomag útja a vásárló számára is. 

Amennyiben SMS értesítést is kívánnak kérni a rendelésről mobiljukra, ezt külön a rendelés végén található "Megjegyzés" rovatba tudják beírni, ennek felára 44 Ft. Az emailes kiértesítés és a szolgáltatás költségeit beépítettük a szállítási költségbe, reméljük ez még elfogadható emelés a szolgáltatás hatékonyságával arányában. A változtatások a mai nappal lépnek életbe!

Reméljük ezek a módosítások mindenki szíves megelégedésére szolgálnak és emelik a rendelés gördülékenységét! 

Szép nyári napokat kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

A belső nyugalom és a lehetőségek sokasága

2016. április 20.

Mi az, ami nekünk jó? Hogy találjuk meg azt, ami nekünk szól? Milyen reformok illenek bele világképünkben? Mit jelent számunkra az „egészséges életmód”? Az első és legfontosabb az, hogy ismerjük meg magunkat, és azt, amit nekünk jelent a nyugalom, és az „EGÉSZ-ség”. Amiben önmagunk vagyunk, és amitől töltődni tudunk.

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.