Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
A leírás tökéletesen igaz, vaj puha, könnyen kenhető. Sarokra, kézre,ajakra azonnali segítség. Valóban praktikusabb a tégelyes,mint a tömbös. Diszkré,finom shea vaj illata van.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

GLS szállítási díjak emelkedése

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. április 03.

Csomagjaink szállítását a GLS futárszolgálat végzi, és ahogy már írtuk, rugalmasságukkal, megbízhatóságukkal évek óta elégedettek vagyunk. A tavalyi év során fejlesztéseket végeztek, melyeket be kellett építeniük az árba. Sajnos az idei évben más váratlan események miatt kényszerülnek ismételt áremelésre; az év eleji euró árfolyam kedvezőtlen változása, illetve a koronavírus általi megváltozott helyzet kényszerítette állapotok miatt a jelenlegi árváltozás 4,7%-os 2020. április elsejétől.

Az árváltozást sajnálatos módon most mi is kénytelenek vagyunk ismételten belépíteni a szállítási költségekbe. Mivel nem szállítunk havonta 1000 db csomagot, így nagyon örülünk, hogy így is partnerek tudunk maradni. Reméljük mindenki megelégedésére szolgál a futárcég, és hamarosan az email-es értesítőt is sikerül beállítani a levelezőrendszerhez. Bár ennek is van költsége, remélhetőleg nem kell újabb fuvardíj módosításokhoz nyúlni az elkövetkező időkben. Reméljük, hogy más szállítási megoldásokhoz képest még így sem kiemelkedően magasak az árak. 

Április 1-től az alábbi összegekre módosulnak a szállítási tarifák:

  •    -  1 kg-ig 1240 Ft-ra
  • 1 -  2 kg-ig 1490 Ft-ra
  • 2 -  5 kg-ig 1700 Ft-ra
  • 5 - 10 kg-ig 1910 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai: 

  •   - 1 kg-ig 1590 Ft-ra és 
  • 1- 2 kg-ig 1850 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Júliusi kedvezmények

2015. július 13.

Tombol a nyár, és mi is megújulunk. Amíg az újdonságokkal nem rukkolunk elő szeptemberben, addig is tekintsék meg aktuális nyári akciós kínálatunkat!

Orfűi termelői és kézműves piac

2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes kipakolni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természetben. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak.
 

Ingyen szállítás nap - 2014. december 11. csütörtök

2014. december 08.

Honlapunk csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz idén decemberben!