Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Én is nagyon kedvelem ezt a krémet az illatával, állagával és jótékony hatásaival együtt. :) Nagyon finom és kellemes, úgy, ahogy van. Annak ellenére, hogy nagyon tápláló, mégsem zsíros, inkább könnyű krém. Elsősorban dekoltázsra, kézre és száraz lábra használom, és maximálisan elégedett vagyok vele.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

GLS szállítási díjak emelkedése

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. április 03.

Csomagjaink szállítását a GLS futárszolgálat végzi, és ahogy már írtuk, rugalmasságukkal, megbízhatóságukkal évek óta elégedettek vagyunk. A tavalyi év során fejlesztéseket végeztek, melyeket be kellett építeniük az árba. Sajnos az idei évben más váratlan események miatt kényszerülnek ismételt áremelésre; az év eleji euró árfolyam kedvezőtlen változása, illetve a koronavírus általi megváltozott helyzet kényszerítette állapotok miatt a jelenlegi árváltozás 4,7%-os 2020. április elsejétől.

Az árváltozást sajnálatos módon most mi is kénytelenek vagyunk ismételten belépíteni a szállítási költségekbe. Mivel nem szállítunk havonta 1000 db csomagot, így nagyon örülünk, hogy így is partnerek tudunk maradni. Reméljük mindenki megelégedésére szolgál a futárcég, és hamarosan az email-es értesítőt is sikerül beállítani a levelezőrendszerhez. Bár ennek is van költsége, remélhetőleg nem kell újabb fuvardíj módosításokhoz nyúlni az elkövetkező időkben. Reméljük, hogy más szállítási megoldásokhoz képest még így sem kiemelkedően magasak az árak. 

Április 1-től az alábbi összegekre módosulnak a szállítási tarifák:

  •    -  1 kg-ig 1240 Ft-ra
  • 1 -  2 kg-ig 1490 Ft-ra
  • 2 -  5 kg-ig 1700 Ft-ra
  • 5 - 10 kg-ig 1910 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai: 

  •   - 1 kg-ig 1590 Ft-ra és 
  • 1- 2 kg-ig 1850 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Értékes nedűk, avagy hogy készülnek a gyógylikőrök

2015. június 11.

Napfény. Gyümölcsök. Meleg. Jó hangulat. Nyáresti beszélgetések...

Ki az, akinek a fentiek nem dobogatják meg szívét? Érezzük a finom illatokat, az ízeket, halljuk az andalító estében elhangzó szavakat, miközben felciripel egy tücsök, és a világ megszűnik körülöttünk. Végre a MOST uralkodik, a pillanat, mely kitölti a teret körülöttünk...

Ezt is Megúsztuk!

2018. július 16.

Gyerekkori álom, vagy bakancs-lista? Abban egyetérthetünk, hogy majd minden hazánkban élő legalább egyszer elgondolkodik rajta, milyen lehet átúszni a Balatont! Íme, friss élménybeszámolónk, amely mindenkinek szól!

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.