Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

GLS szállítási díjak emelkedése

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. április 03.

Csomagjaink szállítását a GLS futárszolgálat végzi, és ahogy már írtuk, rugalmasságukkal, megbízhatóságukkal évek óta elégedettek vagyunk. A tavalyi év során fejlesztéseket végeztek, melyeket be kellett építeniük az árba. Sajnos az idei évben más váratlan események miatt kényszerülnek ismételt áremelésre; az év eleji euró árfolyam kedvezőtlen változása, illetve a koronavírus általi megváltozott helyzet kényszerítette állapotok miatt a jelenlegi árváltozás 4,7%-os 2020. április elsejétől.

Az árváltozást sajnálatos módon most mi is kénytelenek vagyunk ismételten belépíteni a szállítási költségekbe. Mivel nem szállítunk havonta 1000 db csomagot, így nagyon örülünk, hogy így is partnerek tudunk maradni. Reméljük mindenki megelégedésére szolgál a futárcég, és hamarosan az email-es értesítőt is sikerül beállítani a levelezőrendszerhez. Bár ennek is van költsége, remélhetőleg nem kell újabb fuvardíj módosításokhoz nyúlni az elkövetkező időkben. Reméljük, hogy más szállítási megoldásokhoz képest még így sem kiemelkedően magasak az árak. 

Április 1-től az alábbi összegekre módosulnak a szállítási tarifák:

  •    -  1 kg-ig 1240 Ft-ra
  • 1 -  2 kg-ig 1490 Ft-ra
  • 2 -  5 kg-ig 1700 Ft-ra
  • 5 - 10 kg-ig 1910 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai: 

  •   - 1 kg-ig 1590 Ft-ra és 
  • 1- 2 kg-ig 1850 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Ünnepi hangulatban- karácsonyi kézműves vásárok

2016. november 26.

Bár már unalmassá vált az ajándékok utáni szaladgálás, és megfogadtuk, idén tényleg nem vásárolunk semmit, mégis, egy meghitt hangulatú, igényes kézműves vásáron szívesen töltjük időnket, és hangolódunk a Szeretet Ünnepére.

Vegán kovászos kifli és csodás böjti mákosguba készítése

2021. március 15.

Mindennapi kovászos kenyérünk mellett nem feledkezhetünk meg a többi péksüteményről sem. Kiemelten fontosnak tartom a hagyományörző ételeket, szükség szerint újragondolva. Tej, tojás és élesztőmentes kifliből varázsolt mákosguba különleges része lehet az ünnepli menünek, vagy a böjti ételeknek. Kipróbált recept a vajas kifli és a mákosguba szerelmeseinek, vegán módon!