Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Itt a tavasz, új kézműves termékfeltöltések

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2019. február 27.

Frissítettük a készletünket új színekkel és mintákkal a szappantartóinknál. Ezeket még nem vittük vásárba sem, így még gyorsan le lehet rájuk csapni! Nagyon szép az új kékfestő és az indás-napraforgós minta, csakúgy, mint a nagy virágos-liliomos minta. Újdonság, hogy már olyan szappantartók is választhatóak, melyek kis tálkában állnak, így a lefolyó víz nem csurog a szekrényre, vagy a mosdókagylóra. 



Horgolt figuráink is kicserélődtek, a régiek már egy-egy kedves gyerek ölelését élvezhetik. De ne búsuljunk, mert az első darabok után érkeznek az új színek és formák, most például ez a pöttyös zsiráf a legcsinosabb! Régi manóink is jöttek még, de új sapkával készülnek majd a többiek is.

 


Élvezzük a tavasz friss színeit, várjuk a bimbóbomlást, a Nőnapot, a Március 15-t, és a Húsvétot, hiszen ez az év legszebb időszaka!

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Májusi telihold, a szeretet megtartó erejével

2018. május 29.

Különleges teliholdban lesz részünk, melyre érdemes már előre készülni!

Tavasz, te gyönyörű!

2020. április 05.

Igen, így van, a tavasz mindig gyönyörű, így most is! Már nagyon vártuk, és bár kaptunk az elmúlt két hét szerdáján havazást és fagyot, most már akkor is velünk marad!

A belső nyugalom és a lehetőségek sokasága

2016. április 20.

Mi az, ami nekünk jó? Hogy találjuk meg azt, ami nekünk szól? Milyen reformok illenek bele világképünkben? Mit jelent számunkra az „egészséges életmód”? Az első és legfontosabb az, hogy ismerjük meg magunkat, és azt, amit nekünk jelent a nyugalom, és az „EGÉSZ-ség”. Amiben önmagunk vagyunk, és amitől töltődni tudunk.