Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Natúrkozmetikai előadás a Harmónia Gyógyító Házban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. március 24.

Napjainkban egyre többször halljuk azt a kifejezést hogy natúrkozmetikum. Mit is jelent ez pontosan, jobb lesz nekem tőle? Milyen összetevőkből áll? Hol érhetőek el a termékek? Miben jobb ez mint a többi kozmetikum, ha jobb egyáltalán? Egészségesebb leszek-e tőle, segít-e a bőrproblémáimon?

Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ az elődásban! Szó lesz a natúrkozmetikumok piacáról, egyes összetevők ismeretetéséről, bekukkantunk a házikence konyhába, azaz hogyan is tudunk egyszerű krémeket otthon, könnyedén, magunknak is elkészíteni.

Az előadás végén rövid bemutatóra is sor kerül termékeinkből, a VeraNatura manufaktúra készítményeiből. Lehet szagolgatni, kenegetni és persze sokat kérdezni!

Jöjjenek el, izgalmas lesz!

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Előadás a Bach-virágterápiáról a Dombóvári Herbáriumban

2014. október 10.

Szíves meghívást kaptunk a Dombóvári Herbárium előadássorozatában való részvételre, aminek örömmel tettünk eleget. Az előadás témaköre a Bach-virágterápia volt.

Egészségnap a Kocsolai Általános Iskolában

2014. október 23.

Októberben meghívást kaptunk a Kocsolai Általános Iskolában rendezett egészségnapra is. Az iskola úgy találta megfelelőnek, ha már a munkanapcserék következtében szombaton iskolába kell menni, szóljon a nap kicsit másról, mely tudás és érték a gyerekeknek, ám az ismeretszerzés mégsem a hagyományos tanmenet keretében zajlik.

Gyors medvehagymás leves

2017. március 26.

Ilyenkor tavasszal, amint kibújnak az első zöldek, rögtön ihatjuk a zöld turmixokat, amik nagyon egészségesek. Azonban ha meleg folyadékra vágyunk, akkor nekem az első számú kedvencem valamilyen zöld krémleves.