Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári szabadnapok a Holisztikus Élet műhelyében

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2019. július 23.


Nyári szabadnapok nálunk, a pihenés jegyében, mert kell egy (két) hét együttlét. :)

Kitört a nyári kánikula újra, és most jött el az ideje egy pici pihenésnek házunk táján is. Az utolsó nagyobb nyári vásárunkkal lezárult a nagy nyári szezon, augusztusban már az őszre készülünk, így addig is újult erővel szeretnénk felkészülni pár változásra.

Ehhez a tervezéshez, a pihenéshez, családi együttléthez és csak úgy a nyarat élvezni, most csökkentett üzemmódban leszünk pár hétig. Addig is a rendeléseket folyamatosan tudjuk fogadni a webáruházban, azonban nem minden nap tudunk postázni, lesz olyan, amikor elutazunk, így pár nappal hosszabbodhatnak a csomagok érkezési idejei! Az esetlegesen kifogyó termékeket sem tudjuk azonnal újra elkészíteni.  

A csökkentett üzemmód és szabadság ideje július 25-től augusztus 20-ig tart. Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket! Érdeklődésüket, kérdéseiket továbbra is várjuk elérhetőségeinken és lehetőségeink szerint azonnal válaszolunk, amint odajutunk. A minden hónapban tartott Holisztikus Hétfő kezdvezményes szállítási nap augusztus 5-én ugyanúgy megrendezésre kerül, mint bármikor.

Szép augusztusi nyarat mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

VeraNatura kozmetikumok már az Életház Biocentrumban is!

2015. március 03.

Mostantól a budapesti Életház Biocentrum bioboltban is elérhetőek a VeraNatura manufaktúra termékei! Szívből ajánljuk az érdeklődőknek a betérést, mert a bolt széles választékán kívül termékeinket a helyszínen rögtön ki is próbálhatják!

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!
 

Zöldüljünk a konyhában! I. Mosogatás és a mosogatószivacsok

2021. március 30.

A karanténnal és az éttermek zárva tartásával a pár éve még csak hobbi szinten elindult főzőcskézés új alapokra helyeződött, és az eddiginél nagyobb szerepet kapott újra a konyha, és ebben a környezettudatosság. De vajon minden arany-e, ami annak hirdetnek? Öko, natúr, környezetbarát- a sokféle csomagoláson a részinformációkból nehéz a boltban dönteni.