Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tavaszi test- és lélekfrissítő tábor

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2018. február 03.


A tavasszal mindenkiben elindul egy feltöltődésre, és megújulásra irányuló bizsergető érzés. A sötét napokból megszülető természet, a fák virágba borulása hozza magával bennünk is egy új kör nyitányát.

Lezárni a múltat, elindítani a jövőt. A folyamat minden évben több lépcsőben zajlik, melynek utolsó felvonása idén április 21-e, amikor a Nap átlép a Kos csillagaiba, és megkezdődik az Új kör, a csillagászati Új Év. 

Testfrissítő, lélekfrissítő táborunkkal ezt készítjük elő. Elengedjük a még bennünk ragadt fájdalmakat, hangolódunk a természetre, ereje segítségével átmossuk testünk-lelkünk. Feloldjuk lelkünk terheit, és feltöltődve, megtisztulva, megtalálva gyökereinket lépünk be az Új Valóságunkba! 

A program úgy lett összeállítva, hogy minden szinten, a legapróbb egységig ki tudjunk tisztulni, és teljesen fel tudjunk töltődni. A tréning-nap nagyon sok változást, és felszínre kerülő érzést hozhat magával, már a programra hangolódva is, mielőtt odaérkezünk. Ezek természetes velejárói testünk-lelkünk átlényegüléséhez szükséges folyamatoknak. Tegyünk ekkor azt, ami leginkább vonz minket, igyunk bőségesen tiszta vizet, és étkezzünk kicsit könnyebben! Mozogjunk sokat, és merjünk nyitni az újdonságok felé, kétségeinket eldobva.

A program egész napos, így tudjuk minden szintünket bevonni a folyamatokba, melyek erős változásokat tudnak hozni. A napi program:
- nyitó, léleg(k)zésben gazdag jóga, 
- felszabadító, megérkeztető szabad-tánc, 
- lélek-oldó meditáció, 
- párban végzett gyakorlatok, 
- és sok-sok tisztulás.

A nap során bőséges tisztító teák fognak rendelkezésre állni, és jó idő esetén a program a szabadban fog zajlani. Rossz idő esetén ugyan a programok benn lesznek, de lesz alkalmunk a természetből is töltekezni. 
Az ebédet mi biztosítjuk, esetleges allergia, vagy élelmiszer érzékenységet kérjük előre jelezni! A résztvevők a megelőző napokban könnyebben, lehetőleg húsmentesen táplálkozzanak, sok folyadékbevitel mellett. 

A programnak nagyon fontos része, hogy lehozzuk a mindennapok szintjére a változásokat, és kiegyensúlyozódva tudjunk hazatérni, melynek energiája hosszú távon velünk marad. Készülünk a következő időszak energiáira is, hogy a környezetünkben, és életünkben bekövetkező változásokat könnyedébben és jól tudjuk megélni. Ehhez szükséges a múltat letenni és legyökerezni, megtalálni Erőnket, hogy társadalmunk generációs örökségeit rendezni tudjuk. 

Jelentkezni emailben lehet az info@holisztikuselet.hu-n.
Információk: Kovács Zsófia: 30/3199119

A tábor időpontja: 2018. április 14. 8:30-19:00

Helyszín: még szervezés alatt, Budapest természetközeli környékén

Részvételi díj: 14.000 Ft, mely tartalmazza 
- az egész nap fogyasztható gyógyteákat, a tiszta vizet, nagyon finom vega ebédet, friss gyümölcsöt és falatozni valókat,
- egy jógaórát, 
- egy Lemanguria foglalkozást, 
- vezetett meditációkat,
- és a helyszín díját.

Mit kapsz még?
- otthon is végezhető gyakorlatokat,
- sok jókedvet, és hosszan tartó felfrissülést,
- testi feltöltődést, lelki nyugalmat,
- ez energiáid aktiválását,
- segítséget, hogy megtaláld a helyed a világban és életedben.

Kik lesznek a segítőid?
- Kovács Zsófia: meditációk, energetikai blokkoldás
  http://balancestudio.hu/kovacs-zsofia/
  www.holisztikuselet.hu/tevekenysegek

- Lévai-Pintér CsillaLemanguria Lélektánc - Pintér Csilla
  LEMangURIA Lélektánc, körtánc, rajz és alkotás

- Péter Ildikó: jóga és légzéstechnikák

Várunk szeretettel!

Áldás kísérje utadat!

Csilla, Ildikó és Zsófia

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Bálint napi akciók

2016. február 07.

A farsang utolsó nagy hétvégéjén még jól kitáncolhatjuk magunkat, de szerdától már a húsvétig tartó böjti időszak vár ránk. Jövő hétvégén pedig Bálint-nap, mely alkalmából szeretnénk mi is kedveskedni vásárlóinknak!

Karácsonyi készülődés

2016. november 03.

Elindítottuk karácsonyi csomagajánlatainkat, hogy mindenki időben rá tudjon hangolódni az ajándékozás örömére. Minden héten megjelenik egy új csomagunk akciós áron, melyek ezt követően egész decemberben elérhetőek lesznek.
 

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!