Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. december 22.

Elérkeztünk az év utolsó, karácsony előtti hetéhez, mely reményeink szerint mindenkinek hoz elegendő pihenést, nyugalmat és szeretetteljes pillanatokat.

Köszönjük mindenkinek az együttműködést, az év során kapott kedves szavakat, bíztató mosolyokat, örömteli elégedett arcokat, és a sok-sok támogatást! :) Ha már kicsit is segíteni tudtunk, hogy jobban érezze magát mindenki a bőrében, akkor megérte minden munka! Jövőre is ez fog inspirálni minket.

Kívánunk Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket, és megvalósuló álmok teljében Boldog Új Esztendőt!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Babahordozás és annak szükségessége

2015. augusztus 12.

Napjainkban egyre több kismamát látunk kisbabával, akik nem babakocsiban ülnek. Még mindig sokan tekintenek rájuk csodálkozva, kétkedve, hogy ez biztosan jó-e nekik? Pedig a 20. század rögös évtizedeiben nem is kell olyan sokáig visszamenni, hogy a babahordozás természetes legyen.

Új partnereink bemutatása

2016. november 26.

Kilépve a karácsonyi ajándékozás gondolatköréből, bemutatjuk az eddig háttérben alakuló partnerségi folyamatok eredményeit: ismerjék meg az ősz végére beért, új partneri kapcsolatainkat!

Mozgás a természet lankáin

2014. október 27.

Ha ősz, akkor ezzel megérkezett az igazi túraszezon is! Hiszen mikor máskor, és hogyan máshogy lehetne ennél tökéletesebben átélni az ősz szépségét, a természet változását, és ezzel párhuzamosan saját magunk belső alakulását? Lássuk, mit kell tudnunk ehhez!