Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Aszpik Karácsony 2014

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.

Megismerkedtünk sok kedves emberrel, még több fantasztikus kézműves holmival és termelői finomságokkal. Találkoztunk régi ismerősökkel, szereztük sok újat. Reményeink szerint sokszor megyünk még, rendszeresen megtalálhatóak leszünk Pécsen is.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Orfűi termelői és kézműves piac

2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes kipakolni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természetben. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak.
 

Ha már jó idő, akkor jöjjenek a...!

2016. május 20.

Végre élvezhetjük a meleget és a ragyogó napsütést! Ennek örömére állítottuk össze akcióinkat is: a hűsítő, finom illatú krémes dezodoroké most a figyelem! De ha meguntuk a szoba falai közötti unalmas időtöltéseket, induljunk útra tavaszi fesztiváljainkra!

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!