Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Dübörög a nyár!

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.

Az első napok hűvösre sikerültek, nagyon szorítottunk hogy ne essen az eső. Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a nagyszínpad felett és a borterasz alatt helyezkedtünk el a kézműves sátrakkal, így több felől hallgathattuk a zenéket is. Nulladik napon természetesen a Kispál és a borz volt a legnagyobb szenzáció. Első nap aztán végre kisütött a nap, jókat sütkéreztünk mi is. Az eső csak egy picit állított meg minket a második napon, de annál több érdeklődővel tudtunk beszélgetni, akiknek így volt ideje megállni, nézelődni és kenekedni is. A szombat volt a legszebb, legpörgősebb nap, gyönyörű napsütés és annál jobb koncerteket hallgathattunk meg. Mindenkinek köszönjük hogy meglátogatta a sátrunkat, külön köszönet az Aszpiknak a szervezésért. Fárasztó de sikeres vásárt zárhattunk.

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Júliusi kedvezmények

2015. július 13.

Tombol a nyár, és mi is megújulunk. Amíg az újdonságokkal nem rukkolunk elő szeptemberben, addig is tekintsék meg aktuális nyári akciós kínálatunkat!

Fókuszban a babák

2017. március 16.

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.

Születés Hete rendezvények: babák és anyukák a középpontban

2016. április 25.

Május első vasárnapjával figyelmünk előterébe nem csak a majális léphet, hanem a babák és anyukáik is! Május 1-jén anyáknapja, majd a következő hetekben zajlik a már országos programsorozat, a Születés Hete, ahol hasznos ismeretekre tehetünk szert a születésről, és a legkisebbjeinkről a családban.