Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Elindultunk

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. augusztus 20.

Üdvözlet minden olvasónak! Hosszas tervezés után büszkén jelentjük be, hogy honlapunk elindul. Bár még csak teszt üzemmódban, de hamarosan újabb és újabb cikkeket töltünk fel!

Friss híreinket, tevékenységeinkkel kapcsolatos eseményeinket a Hírek fül alatt találhatják meg. Tematikus cikkeinket a Cikkek alatt olvashatják. Hamarosan elindul webáruházunk is, jelenleg a saját termékeink előkészítésével foglalatoskodunk. A későbbiekben pedig az egészséges- és öko életmóddal kapcsolatos termékeket is megtalálhatják majd boltunkban.

Fotó: K.a.t.i.c.a - www.panoramio.com/photo/34347049

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Tavasz, te gyönyörű!

2020. április 05.

Igen, így van, a tavasz mindig gyönyörű, így most is! Már nagyon vártuk, és bár kaptunk az elmúlt két hét szerdáján havazást és fagyot, most már akkor is velünk marad!

Születés Hete rendezvények: babák és anyukák a középpontban

2016. április 25.

Május első vasárnapjával figyelmünk előterébe nem csak a majális léphet, hanem a babák és anyukáik is! Május 1-jén anyáknapja, majd a következő hetekben zajlik a már országos programsorozat, a Születés Hete, ahol hasznos ismeretekre tehetünk szert a születésről, és a legkisebbjeinkről a családban.

Köszöntjük a VeraNatura Manufaktúrát!

2014. november 13.

Ezen a héten megkaptuk az utolsó engedélyt amire vártunk, hogy immár hivatalosan forgalmazhassuk saját termékeinket! Műhelyünk így megkezdte működését, szép sorban kerülnek ki a kézműves natúrkozmetikumok kezeink alól. Hamarosan termékleírásokkal és fotókkal is jelentkezünk!