Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Értesítő a csomagokról emailen

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 15.



Ezentúl minden csomagunkról emailben kapnak a vásárlóink értesítést!

Az indulásunktól kezdve minden gördülékenyen ment a Holisztikus élet csomagjainak postázásakor (legalábbis 1-2 esetet eltekintve semmilyen probléma nem merült fel). A termékek árai, és a vásárlási potenciál figyelembe vételével próbáltuk minél alacsonyabban tartani a szállítási költségeket, így eddig megfelelt a GLS rendszerében biztosított alapcsomag. Sajnos azonban az idei évben több változás is történt a világban, ami ebbe beleszólt, így több körös emelésre kényszerültünk mi is.

A vásárlói visszajelzések alapján pedig úgy tűnt, hogy egyre nagyobb, természetes alapigény merült fel arra, hogy a jobb kiszámíthatóság érdekében előre lehessen tudni a csomagok pontos érkeztét. Ezért bővítettük a szolgáltatást a rugalmas szállítási feltételekkel, mely a GLS futárszolgálat csomagjai esetében annyit jelent, hogy amennyiben a feladást követő munkanapon valamilyen oknál fogva nem tudják kézbesíteni a csomagot, úgy már másnapra lehet kérni egyedi időintervallumot, amikor biztosan át fogjuk tudni venni a megadott szállítási címen a rendelésünket. A csomag webáruházunktól való feladásáról is érkezik értesítő email, illetve a kiszállítási nap reggelén is, a futár telefonszámával és a csomagszámmal. Így egyszerűen utánkövethető a csomag útja a vásárló számára is. 

Amennyiben SMS értesítést is kívánnak kérni a rendelésről mobiljukra, ezt külön a rendelés végén található "Megjegyzés" rovatba tudják beírni, ennek felára 44 Ft. Az emailes kiértesítés és a szolgáltatás költségeit beépítettük a szállítási költségbe, reméljük ez még elfogadható emelés a szolgáltatás hatékonyságával arányában. A változtatások a mai nappal lépnek életbe!

Reméljük ezek a módosítások mindenki szíves megelégedésére szolgálnak és emelik a rendelés gördülékenységét! 

Szép nyári napokat kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Szállítási díjak emelkedése 2021-ben

2021. március 30.

2021. áprilistól ismét emelkednek a fuvardíjak, a szerződéses partnerünk áremelése következtében.

Zöldüljünk a konyhában! II. Természetes alapanyagok

2021. május 04.

Folytatjuk előző témánkat, hiszen a konyha életterülete rengeteg lehetőséget rejt magában. A mostani írásban több, egyszerűen hasznosítható ötletet, alapanyagot mutatunk be, mellyel megvalósíthatjuk a „kevesebb hulladék” elvét, mégsem kell lemondanunk kényelmünkről. A mosható, újrahasznosítható eszközök a konyhában már nem a múltat idézik, a jelenünk és jövőnk egyszerre; tudatosan megválasztott eszközök és praktikák a tisztább, környezet centrikus életért.

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.