Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Farsangi hangulatban

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsangi időszak is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Február 10-én hamvazószerdával zárul a szűk négy hetes időszak. Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

A szavaknak, gondolatoknak nagy ereje van, éljünk hát velük! Terjedjenek szét a pozitív gondolatok, kerüljenek napvilágra igazi vágyaink és céljaink, adjuk meg mindennek a módját, most lehet! Szóljon az ének, a zene, minden olyan, ami feltölti lelkünket, és boldogságot hoz nekünk! Most áradjunk kifelé, hiszen a böjti időszakban úgyis eljön az összegzés és befeléfordulás időszaka!

Ehhez a hangulathoz társítottuk mi is akciós termékeinket: a vidám, színes nemez kiegészítők méltó párjai lehetnek egy bolondos estének, vagy a szürke hétköznapok színesítőjének! Hordjunk színes fülbevalót kötött pulcsijainkhoz, tegyünk egyszínű sötét kabátunkra vidám kitűzőt, vagy bolondítsuk blúzunkat, pólónkat bohém nyakláncokkal.

Februári kedvezményeink sorában két testápolónk is kedvezményes áron érhető el. A téli időszak még tart, bőrünk egyre jobban kiszárad a meleg szobában, a sok ruha alatt, így valódi kényeztetésre vágyik. Legyen száraz vagy normál bőrünk, arcunk, a testápolókban található valódi hidegensajtolt bio olajok gazdagon ápolják a bőrünket, hidratálják és puhítják azt. Hiszen önmagunk kényeztetését több szinten jó megvalósítani. :)

És a várva várt újdonságok is felkerültek a webáruházba: megérkeztek szappanjaink, amikkel a karácsonyi csomag-ajánlatokban futólag már megismerkedhettünk! Most limitált szériában rendelhetőek még téli kivitelben: a levendulás szappan hópihe vagy a karácsonyi muffin süti formája tavaszra már lecserélődik míves pecsételt darabokra. Izgalommal várjuk hogyan fognak tetszeni!

Vásári megjelenéseink folyamatosak az idei évben is, melyet a főoldal bal sávjában, illetve a VeraNatura manufaktúra facebook oldalán lehet nyomonkövetni!

Lelket-melengető mulatozást, és hópihével bélelt vidám pillanatokat kívánunk februárban!


Fotó:
http://www.programturizmus.hu/ajanlat-csabai-farsang-bekescsaba.html

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Bálint napi akciók

2016. február 07.

A farsang utolsó nagy hétvégéjén még jól kitáncolhatjuk magunkat, de szerdától már a húsvétig tartó böjti időszak vár ránk. Jövő hétvégén pedig Bálint-nap, mely alkalmából szeretnénk mi is kedveskedni vásárlóinknak!

A levendula varázslatos rabságában

2016. augusztus 05.

A júliusi levendulaszüret szemet, orrot, és ízbimbókat elbűvölő hangulata már csak emlék, már morzsolhatjuk a megszáradt csokrokat eltenni üvegekbe. Hogy felfrissítsük az illatos pillanatokat, aktuális akcióinkban, most augusztus elején ismét a levendulát helyeztük a figyelem központjába. 

Ünnepek

2014. december 24.

Békés, áldott, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! Sikeres, gazdag új évet, egészséget, jó lehetőségeket!