Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Farsangi mulatság - ajándék akciók

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. február 09.

Itt a farsang, áll a bál! De már nem sokáig, így próbáljuk kihasználni a maradék időt tavaszig! Egyenlőre még a csendes havazás kényeztet minket, hogy érezzük, még tél van. Így ne feledjék februári akciónkat sem!

Regisztráljanak most, és aki február 19-ig a regisztráció után véleményt, felhasználói tapasztalatot vagy kérdést ír bármelyik termékünkhöz, ezzel tesztelve a "Hozzászólások fület", azok között kisorsolunk egy kozmetikai minta csomagot! A minta csomagba lehet választani a készleten lévő mintákból 3 darabot (három félét), akár arckrémből, testápolóból, dezodorból, vagy shea habokból! A minták alapján hasznos tapasztalatokat szerezhet a termékekről az is, aki csak a honlapot böngészi, és egyenlőre nem találkozik velünk személyesen valamilyen vásáron - ahol bármit ki lehet próbálni és még tanácsot is kaphat a termékek mellé! Így lehet tesztelni az illatot, állagot, és a hatást is.

Ajándékba kínáljuk most új, kedvezményes Natúrkozmetikum kupon-kártyáinkat, mellyel megajándékozhatjuk szeretteinknek akár Bálint-napra, vagy csak úgy egyéb ünnep alkalmából. A kuponok különböző értékben vásárolhatóak meg, és a felhasználó számára levásárolható webáruházunkban, egyenlőre korlátlan ideig (de maximum ebben az évben), a készlet erejéig, az általunk kínált VeraNatura natúrkozmetikumainkra! 

Ha natúrkozmetikumaink nem keltették fel érdeklődésüket, akkor válasszon ajándékba Holisztikus Élet kupont! Szolgáltatásaink közül - főleg a helyiek számára - elérhető természetgyógyász kezelések, tanácsadások és masszázsok. Ezt is különböző értékben vásárolhatják meg.

Februárban még akciós áron elérhető Avokádós testápolónk, Bőrtápláló kézkrémünk és új, érzékeny-vegyes bőrre való Búzavirágos arckrémünk! Próbálja ki őket!

További akciónkig jó egészséget és problémamentes havazást kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Vízkereszt - a karácsonyi ünnep vége

2018. január 02.

Vízkereszt jeles napjához az általános köztudat leginkább a karácsonyfa lebontásának hagyományát kapcsolja, pedig az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez számos népszokás kötődik. Így nem csak Shakespeare művének a címéből kellene ismernünk.

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

Advent Fényei

2014. december 09.

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.