Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Fesztiválozni mentünk - ismét!

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2018. június 19.

Mi már hetek óta csak készülünk, pakolunk, tervezünk, hiszen idén végre a Holisztikus Élet-nek is van sátra, és megjelenhettünk színeiben az Everness Fesztiválon Alsóörsön! Tematikus programokkal, bemutatókkal, bemutatkozókkal találkozhattok a sátrunknál, és természetesen a VeraNatura manufaktúra által készített natúrkozmetikumokkal is megismerkedhettek. Lesz sok meglepetés, szabadprogram, még pár ökocucc is, úgyhogy érdemes körbenézni.

A kisgyermekeseknek jó hír, hogy idén lesz babahordozós alkalom is, lehet ismerkedni a hordozóeszközökkel, kérdezni a tanácsadóktól! Sátrunknál a ClauWi hordozóiskola tanácsadói segítenek. 

Telephelyünktől való távollétünk miatt június 20-a és június 25-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk azonnal postázni. Az viszont megoldható, hogy a fesztiválon vegyétek át a csomagokat! ;) Az első csomagszállítási nap a fesztivál utáni kedd, vagyis 2018. június 26-a.

Szíves türelmét kérjük mindenkinek az online elérhetőség tekintetében is. 

Várunk a Balatonon mindenkit szeretettel!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Programbontás az Evernessen

2018. június 02.

Már alig 2,5 hét, és kezdődik Alsőörsön az Everness fesztivál! Júni 20-25 között megnyitja kapuit a Pelso Camping, és indul a feltöltődés a Balatonnál. Workshopok, előadások, test-lélek kapcsolódások mindnekinek, saját ízlése szerint. A Holisztikus Élettel is találkozhattok. Programjainkat itt tudjátok olvasni.

Nyári szabadság a HolisztikusÉletnél

2020. július 27.

Hosszú és kimerítő volt az év első féléve. Menjünk pihenni!

Zöldüljünk a konyhában! II. Természetes alapanyagok

2021. május 04.

Folytatjuk előző témánkat, hiszen a konyha életterülete rengeteg lehetőséget rejt magában. A mostani írásban több, egyszerűen hasznosítható ötletet, alapanyagot mutatunk be, mellyel megvalósíthatjuk a „kevesebb hulladék” elvét, mégsem kell lemondanunk kényelmünkről. A mosható, újrahasznosítható eszközök a konyhában már nem a múltat idézik, a jelenünk és jövőnk egyszerre; tudatosan megválasztott eszközök és praktikák a tisztább, környezet centrikus életért.