Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

GLS szállítási díjak emelkedése

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. április 03.

Csomagjaink szállítását a GLS futárszolgálat végzi, és ahogy már írtuk, rugalmasságukkal, megbízhatóságukkal évek óta elégedettek vagyunk. A tavalyi év során fejlesztéseket végeztek, melyeket be kellett építeniük az árba. Sajnos az idei évben más váratlan események miatt kényszerülnek ismételt áremelésre; az év eleji euró árfolyam kedvezőtlen változása, illetve a koronavírus általi megváltozott helyzet kényszerítette állapotok miatt a jelenlegi árváltozás 4,7%-os 2020. április elsejétől.

Az árváltozást sajnálatos módon most mi is kénytelenek vagyunk ismételten belépíteni a szállítási költségekbe. Mivel nem szállítunk havonta 1000 db csomagot, így nagyon örülünk, hogy így is partnerek tudunk maradni. Reméljük mindenki megelégedésére szolgál a futárcég, és hamarosan az email-es értesítőt is sikerül beállítani a levelezőrendszerhez. Bár ennek is van költsége, remélhetőleg nem kell újabb fuvardíj módosításokhoz nyúlni az elkövetkező időkben. Reméljük, hogy más szállítási megoldásokhoz képest még így sem kiemelkedően magasak az árak. 

Április 1-től az alábbi összegekre módosulnak a szállítási tarifák:

  •    -  1 kg-ig 1240 Ft-ra
  • 1 -  2 kg-ig 1490 Ft-ra
  • 2 -  5 kg-ig 1700 Ft-ra
  • 5 - 10 kg-ig 1910 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai: 

  •   - 1 kg-ig 1590 Ft-ra és 
  • 1- 2 kg-ig 1850 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

2017. április 11.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, és hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek.

Cetyl-alkohol - konzisztencia-növelő segéd-emulgeátor

2014. november 06.

INCI: cetyl-alcohol
Egy olyan összetevő, mely társ-emulgeátorként használható, növeli a készítmények sűrűségét, segíti az emulziók stabilitását. Gazdag, jól kenhető krémeket lehet segítségével készíteni, melyek puhává teszik a bőrt, védik és hidratálják azt, és könnyen felszívódnak.

Tavasz, te gyönyörű!

2020. április 05.

Igen, így van, a tavasz mindig gyönyörű, így most is! Már nagyon vártuk, és bár kaptunk az elmúlt két hét szerdáján havazást és fagyot, most már akkor is velünk marad!