Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Ingyen szállítás nap - 2014. december 11. csütörtök

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. december 08.

Honlapunk csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz idén decemberben. Így az újonnan megnyílt webáruházunkban holnapi napon, azaz december 11-én csütörtökön, a 0 és 24 óra között leadott, előre utalásos fizetés esetén 5000 Ft, utánvétes fizetés esetén 6000 Ft feletti rendelések postázása, azaz házhoz szállítása INGYENES!

Az ingyenes postázási lehetőség akkor áll fenn, ha a kosárba rakott termékek összértéke meghaladja előre utalás esetén az 5000 Ft-ot, utánvétes fizetési mód esetén a 6000 Ft-ot. Az ingyenes szállítási lehetőség csak ekkor válik érvényessé! Amennyiben a szállítási díjnál nem 0 Ft fog szerepelni, úgy a kosár értéke még nem érte el a kedvezmény igénybevételéhez szükséges értékhatárt, így a rendszer szállítási díjat számít fel.

A személyes átvétel továbbra is értékhatár nélkül ingyenes.

 

UPDATE: A technika ördöge megviccelt minket, sajnos egész nap este 18 óráig csak 10.000 Ft feletti értékhatárnál állt át a rendszer ingyen postára az 5000 Ft-os határ helyett. Így értelmét vesztette a kedvezményes nap nagy része. Most már működünk, de azt gondoltuk ki kárpótlásul, hogy a kedvezményt meghosszabbítanánk holnap este 18 óráig! Így aki szeretné, még ki tudja használni a lehetőséget! Utólag is elnézést kérünk azoktól, akik vásároltak volna.

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!

Farsangi mulatság - ajándék akciók

2015. február 09.

Itt a farsang, áll a bál! De már nem sokáig, így próbáljuk kihasználni a maradék időt tavaszig. Egyenlőre még a csendes havazás kényeztet minket, hogy érezzük, még tél van. Így ne feledjék februári akciónkat sem!

Ünnepi hangulatban- karácsonyi kézműves vásárok

2016. november 26.

Bár már unalmassá vált az ajándékok utáni szaladgálás, és megfogadtuk, idén tényleg nem vásárolunk semmit, mégis, egy meghitt hangulatú, igényes kézműves vásáron szívesen töltjük időnket, és hangolódunk a Szeretet Ünnepére.