Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Itt a tavaszi megújulás ideje!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. február 17.

Lezárult a farsangi időszak, hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjt, és ezzel párhuzamosan elérkezett az ideje a tavaszi nagytakarításnak, testünk tisztításának. Sokan nem is gondolnak rá, mennyire fontos, hogy a tavaszi tisztítókúrát, böjtnapokat nem csak a test szintjén kell megélni! A tavaszi nagytakarítást környezetünkben, testünkben-lelkünkben kell elkezdeni. Erről szól ez a következő néhány hét, hogy rendet tegyünk magunkban, környezetünkben, felfrissítsük testünket, szellemünket, hogy így kezdjük meg az év aktív hónapjait.

Ha ráhangolódtunk az időszakra és arra, hogy hogyan tudjuk kicsit kézbe venni dolgainkat, akkor már az első lépést megtettük. Gondoljuk át, milyen célokat szeretnénk idén elérni! Ennek most van itt az ideje, hiszen a tavasszal kapunk új indító energiákat! Kezdjük el alakítani ezek alapján életünket! Rendezzük át kicsit otthonunk, munkahelyi íróasztalunkat, vagy bármilyen munkához kapcsolódó tevékenységünket! Figyeljünk arra, hogy jusson minden napra, ami feltölt minket! Egy kedves mosoly, egy friss virág, meglepetés környezetünknek, hisz együtt örülni még jobb! Egy kötetlen beszélgetéssel oldódhatnak a személyes, vagy munkahelyi konfliktusunk is, nem beszélve a nevetés során felszabaduló endorfinokról! Menjünk fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy egyszerűen gyógyfürdőbe! Férfiaknak is lehet egy változatos, új helyzetet kialakítani, egy új edzésformát, egy új társaságot megismerni.

Keressük meg számunkra a legmegfelelőbb böjti, vagy tisztítókúrát, hogy feltöltődésünk elinduljon, téli álmatag, esetleg depressziós napjainkat levetkőzzük, és a napsütéssel együtt életünk is átlényegüljön!

Mindenkinek derűs tavaszvárást kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Megkezdődött a medvehagyma szezon

2017. március 15.

Ki ne hallott volna már a medvehagyma egészségre gyakorolt jótékony hatásáról? A szezon pont a "legjobb időben" érkezik: a böjti ételek, és tisztítókúrák méltó társaként kerülhet tányérunkra, s miközben erősíti immunrendszerünket, még ízlelőbimbóinkat is elvarázsolja. Hagymakedvelők előnyben!

Programbontás az Evernessen

2018. június 02.

Már alig 2,5 hét, és kezdődik Alsőörsön az Everness fesztivál! Júni 20-25 között megnyitja kapuit a Pelso Camping, és indul a feltöltődés a Balatonnál. Workshopok, előadások, test-lélek kapcsolódások mindnekinek, saját ízlése szerint. A Holisztikus Élettel is találkozhattok. Programjainkat itt tudjátok olvasni.

Advent Fényei

2014. december 09.

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.