Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi készülődés

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. november 03.

Ajándékozni minőségi és hasznos ajándékot az igazán felemelő. Az elmúlt években megfigyelhető, hogy kiment a divatból a "vegyünk valamit, csak azért, mert muszáj", és az ajándékok átértékelődtek. Sokan napi használati cikkel lepik meg szeretteiket, sokan programmal - élménnyel, vagy kuponnal, mely során az ajándékozott tudja kiválasztani a termékpalettáról, ami számára igazán szimpatikus.

Karácsonyi csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály találjon szeretteinek megfelelő lehetőséget. A következő 6 hétben minden héten megjelenik kedvezményes áron egy ajándékcsomag, amely ezt követően karácsonyig elérhető lesz. Csomagjainknál gondoltunk az érzékeny bőrűekre, a fiatalokra, a férfiakra, és érettebb hölgyekre is. Érdemes figyelni a hetente megjelenő lehetőségeket, hogy akciós áron jussanak hozzá ajándékozásra kész termékeinkhez.

Első csomagunk a Karácsonyi szappan csomag, két különböző méretben. Ajánljuk minden korosztály számára. Prémium szappanjaink egyesével is elérhetőek, hangulatos, dobozos csomagolásuknak köszönhetően önmagunkban is tökéletes ajándék, melyet már nem szükséges otthon csomagolni. Ha mégis szeretnénk karácsonyi díszítést, a Díszcsomagolás menüpontból rendelhetünk hozzá kedvező áron organza tasakot, mellyel igazán elegánssá tehetjük a terméket.

Kéthetente megjelenő akcióink a karácsonyi készülődés időszakában sem szűnnek meg, sőt meglepetésszerűen napi akciókat is fogunk hirdetni, melyeket facebook oldalunkon lehet majd naprakészen követni.

Ne feledkezzünk el a Kedvezményes Szállítási Hétfőkről sem! Karácsonyig még két alkalommal, november 7-én és december 5-én lesz lehetőség kedvezményes szállításra!

Kövessék rendezvényeinket, ahol termékeink mindig tesztelhetőek bőrápolási tanácsok mellett, valamint készülünk mindig apróbb-nagyobb meglepetésekkel, aktuális ünnepi csomagokkal.

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ünnepek

2014. december 24.

Békés, áldott, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! Sikeres, gazdag új évet, egészséget, jó lehetőségeket!

Advent Fényei

2014. december 09.

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.

Húsvéti kedvezmények

2015. március 16.

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!