Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Mesés kreatív alkotó délelőtt

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2018. június 01.

Összekapcsoljuk lelkünket a fizikai, itt- és most világával. Felszabadítjuk vágyainkat, és átadjuk az áramló teremtésnek a kommunikáció és rajzolás útján.

Társunk lesz a mesék világa, a zene és feltöltő energiák sokasága.

Ezen a kiemelten erős vénuszi teremtő napon áldást, megértést és kiemelő aktiváló folyamatokat tudunk elindítani. Belső megértéseink által erőt tudunk meríteni, és egy tisztább, szeretetteljesebb, harmónikusabb kapcsolódást tudunk kiépíteni.

Szellemi felfrissülés, és áldásos áramlás lesz hozadéka a folyamatoknak. Jókedv és vidámság.

Hozz magaddal olyan finomságokat, amiket szívesen fogyasztasz, és osztasz meg a többiekkel! Ez lehet gyümölcs, juice, vagy sütemény, csokoládé is. Lényeg, hogy tested táplálását örömmel tudd megélni, és át tudd adni magadat a fizikai lét boldogságának. :)

A foglalkozás test-lélek-szellem szinten hat, harmonizálva síkjainkat, és felszabadítva érzéseinket. Mindezt egy jó hangulatú, befogadó, vidám térben. :)

fb esemény

Helyszín: Balance Stúdió - életmód és egészség

Budapest, 3.ker. Vihar u. 36.

Időpont: 2018. június 2. 10-13 óráig

Hozzájárulás: 3000 Ft

 

Várlak szeretettel!

Előjelentkezés szükséges, melyet emailen az info@holisztikuselet.hu-n vagy telefonon a 30/3199119-es telefonszámon tudsz megtenni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

Phőnix madár, avagy az újjászületés lehetősége

2014. december 14.

Ki ne élt volna át már kisebb-nagyobb tragédiát az életében? Kivel nem történt még igazi nehézség az életben, amikor azt mondtuk, ez most iszonyúan nehéz, és nem tudok felállni belőle? Mit és hogyan kell ebből tanulnunk?

Búcsúzunk a VeraNatura manufaktúra termékeitől

2021. november 29.

Minden jónak vége akad valamikor, valahogyan, kérdés hogyan, miért, és mit fordítunk át belőle. Az élet egy körforgás, és amikor valami véget ér, valahol más életre kel. Ne féljünk hát a változásoktól!