Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári szabadság a HolisztikusÉletnél

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. július 27.

A több hónapos várakozás után júniusban és júliusban megindult újra az élet, így volt ez webáruházunkban is. Mielőtt azoban augusztusban már a szeptemberre koncentrálnánk, teszünk ismét egy kis pihenőt. És javasoljuk ezt mindenkinek, aki megteheti. Ez a hét pici szusszanás az év első fele és aközött, ami még ránk vár év végéig. Nem lesz ugyanígy könnyű, ezt sokan mondják, fel kell hát töltekeznünk, amennyire csak lehet. Ha segít a tudata, a csillagképek is azt súgják, hogy most van ideje az ünneplésnek, táncnak, szórakozásnak, mert utána jön a munka. Önmagunkon leginkább, hogy felkészülve, megtisztulva léphessünk át egy új időszakba. Hiszen sorsváltó időszakot élünk most át. Nagyobb összefüggésekben kell tekintenünk világunkra, környezetünkre és legfőképpen magunkra, benne. 

A héten így nem lesz postázás, július 27-31-ig, a hónap végéig. Jövő héten viszont újra Holisztikus Hétfővel várunk mindenkit augusztusban. Jövő héten még pihenés lesz a részünkről, de a csomagok már el tudnak menni. És aztán készülünk is már az őszre. 

Csobbanós, nevetős, vidám sziesztát kívánunk mindenkinek! 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Árkád Napok Pécsen: kóstolj bele a VeraNatura világába!

2017. augusztus 31.

Kuponok, rohanás, tülekedés, még egy bolt, polcról lekapom-megveszem-hazaviszem. Általános viszonyok egy pláza akciós hétvégéjén. Ám mindig van egy kis sziget, ahol az érdeklődők kiegyensúlyozottan nézelődhetnek, és megismerhetnek számukra újdonságokat. Így kerülünk mi is a Harmónia Reformház kínáló pultja mögé.

Havas ajándék januárban

2018. január 22.

Már nagyon vártuk a havat, hogy igazi legyen a tél. Meg is ünnepelnénk mi is, egy kis meglepetéssel. Szeretitek az ajándékot? 

Natúrkozmetikai előadás a Harmónia Gyógyító Házban

2015. március 24.

Szerdán, március 25-én előadást tartunk a Harmónia Gyógyító Házban Bonyhádon. Téma a natúrkozmetikumok csodálatos világa. Mindenkit szeretettel várunk!