Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Ősznyitó akciók és egyéb hírek

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2016. augusztus 31.

A szeptember az iskolakezdéssel és az utolsó pancsolós napokkal indul. Ilyenkor, ha lassan is, de rákészülünk az őszre, búcsúzunk a nyártól, rendezgetésbe kezdünk. Ez a meleg őszi hónap mindig kínál még kellemes napokat, ezekhez szeretnénk mi is csatlakozni ötleteinkkel. 

Friss akcióink közé tartoznak többféle megoldás termékeink: most a szezon végén kedvezményes áron vásárolhatják meg Csípés balzsamunkat, az őszi csípős hidegekre felkészülve kifújt arcokra és kezekre Körömvirág balzsamunkat, illetve e két terméket tartalmazó Gyógynövényes balzsam csomagot, melyhez még egy ajándék szappankát is adunk. Mindegyik krém biztonságos védelmet nyújthat az iskolában is gyermekeinknek; egy csípés, horzsolás esetén önállóan is kezelni tudják magukat.

Az iskolakezdéshez szeretettel ajánljuk még Iskolai kezdő csomagunkat, mely hű társa lehet gyermekeinknek a tisztasági csomagban, vagy táskájukban. Mini levendulás szappanunk csavaros alu dobozban praktikus kiszerelésű, könnyen magukkal vihetik a mosdóba, így mindig tiszta kézzel távozhatnak onnan. Mellé kínáljuk most kivételes, 15ml-es kiszerelésben Bőrtápláló kézkrémünket aloe verával és babassu vajjal. Ez a kicsi tégely szintén elfér minden iskolás táskájában, és a szeles őszi időben a csomag harmadik társával, az Ajakírrel (körömvirágos vagy kakaóvajas) gondosan ápolja a kicsik és a kamaszok kiszáradt kezét és ajkát. Amennyiben maxi csomagunkat választja, úgy a kiskamaszoknak is kedveskedhet egy Citromfüves dezodorral, mely segít az izzadás kellemetlen tüneteinek enyhítésében!

Testápoló úti-csomagunkat is most kaphatják meg utoljára ebben az összetételben, a csomaggal a fenti termékek egy más kombinációja érhető el, mely kiegészíthető még egy 50ml-es Avokádós testápoló arckrémmel is.

Nézzék sűrűn akcióinkat, mert most pár hetente új és újabb termékek kerülnek bele a kedvezményesen megvásárolható termékek körébe!

* * *

Honlapunk fejlesztés alatt állt a nyáron, így nagy örömmel jelentjük be hogy már nem kell sokat várni, és végre elindulhat törzsvásárlói rendszerünk is! A visszatérő vásárlóinkat mindenképpen szerettük volna kitüntetett helyzetbe juttatni, de fejlődik majd a kuponok és egyéb beváltható pontok rendszere is.

A kedvelt Zöld Hétfő akciós szállítási napokat váltani fogják saját kedvezményes szállítási napjaink, első körben minden marad a régiben: minden hónap első hétfője kedvezményes szállítást biztosít vásárlóinknak, ahogy eddig is! A név és a hozzá tartozó hirdetési logó még legyen meglepetés, de hamarosan elkészülünk velük is. Addig is várjuk szeretettel vásárlóinkat szeptember 5-én hétfőn, ahol már 5000 Ft feletti vásárlási értéktől ingyen szállítást biztosítunk (kivéve utánvét)!

Napsugaras meleg szeptembert kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ha már jó idő, akkor jöjjenek a...!

2016. május 20.

Végre élvezhetjük a meleget és a ragyogó napsütést! Ennek örömére állítottuk össze akcióinkat is: a hűsítő, finom illatú krémes dezodoroké most a figyelem! De ha meguntuk a szoba falai közötti unalmas időtöltéseket, induljunk útra tavaszi fesztiváljainkra!

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.

Natúrkozmetikumok - kik is ők valójában? 1.

2014. december 30.

A környezettudatos vásárlók közül egyre többen keresik azokat a termékeket, amik gyártásuk során vigyáznak a természetre, és a lehető legtermészetesebb alapanyagokból állnak. Ez a forradalom napjainkra elérte a kozmetikumok iparát is.