Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Születés Hete rendezvények: babák és anyukák a középpontban

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. április 25.

Május első vasárnapjával figyelmünk előterébe nem csak a majális léphet, hanem a babák és anyukáik is! Május 1-jén anyáknapja, majd a következő hetekben zajlik a már országos programsorozat, a Születés Hete, ahol hasznos ismeretekre tehetünk szert a születésről, és a legkisebbjeinkről a családban.

A programok hasznos és fontos infomációkat biztosítanak azok számára is, akik már gyakorlottak a gyermekvállalást illetően, hiszen szívesen várnak minden kezdő és nem olyan kezdő családot! A szervezők közvetlen beszélgetéseket is biztosítanak dúlákkal, védőnőkkel, szoptatási tanácsadókkal vagy éppen szülésorvosokkal. Meghallgathatunk többek között előadásokat a hordozásról, táplálkozásról, természetes gyógymódokról, a gyermekek alvási szokásairól, babajelelésről, családterápiáról, kismama tornáról, és természtesen a születés valódi folyamatáról is.

A rendezvénysorozathoz kapcsolódóan mi is készültünk egy "Születés csomaggal", hiszen nem csak szívügyünk a témakör, hanem idén a dombóvári rendezvény szervezésébe aktívan besegíthettünk.

További programokon is jelen leszünk a Születés Hete rendezvénysorozat alatt: ismételten meghívást kaptunk Budapestre, az Újbudai Hordozóklub tematikus napjára május 6-án, ahol a beszélgetések alatt lesz sokszínű babás-mamás kirakodó. És jelen leszünk termékeinkkel Szekszárdon május 10-11-én, a délelőtti beszélgetős-kirakodós forgatagban is. Mindkét helyen megismerhetőek és megvásárolhatóak a VeraNatura manufaktúra babaápolási termékcsalád darabjai.

Nem feledkezünk meg az anyukákról sem: anyák napjára egy igazán szép Anyáknapi csomagot állítottunk össze, hogy érezzék, mennyire fontosak nekünk! A csomag elérhető webáruházunkban!

A család fókuszában Pécsen a Zsolnay Negyed szervezésében május 8-án lesz a Család napjaEzer család énekel a Ringatóval programsorozat, melyen részt veszünk, csakúgy mint a május 20-21-én megrendezésre kerülő Zsolnay Pikniken, mely immár hagyományos lehetőség a gyerekes családoknak, hogy gyereknaphoz közeledve a szabadban töltsenek el egy hétvégét, izgalmas előadások, játékok és kirakodó vásári forgatag mellett.

Találkozzunk ismét májusban is!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

2017. április 11.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, és hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek.