Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Tavaszi test- és lélekfrissítő tábor

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2018. február 03.


A tavasszal mindenkiben elindul egy feltöltődésre, és megújulásra irányuló bizsergető érzés. A sötét napokból megszülető természet, a fák virágba borulása hozza magával bennünk is egy új kör nyitányát.

Lezárni a múltat, elindítani a jövőt. A folyamat minden évben több lépcsőben zajlik, melynek utolsó felvonása idén április 21-e, amikor a Nap átlép a Kos csillagaiba, és megkezdődik az Új kör, a csillagászati Új Év. 

Testfrissítő, lélekfrissítő táborunkkal ezt készítjük elő. Elengedjük a még bennünk ragadt fájdalmakat, hangolódunk a természetre, ereje segítségével átmossuk testünk-lelkünk. Feloldjuk lelkünk terheit, és feltöltődve, megtisztulva, megtalálva gyökereinket lépünk be az Új Valóságunkba! 

A program úgy lett összeállítva, hogy minden szinten, a legapróbb egységig ki tudjunk tisztulni, és teljesen fel tudjunk töltődni. A tréning-nap nagyon sok változást, és felszínre kerülő érzést hozhat magával, már a programra hangolódva is, mielőtt odaérkezünk. Ezek természetes velejárói testünk-lelkünk átlényegüléséhez szükséges folyamatoknak. Tegyünk ekkor azt, ami leginkább vonz minket, igyunk bőségesen tiszta vizet, és étkezzünk kicsit könnyebben! Mozogjunk sokat, és merjünk nyitni az újdonságok felé, kétségeinket eldobva.

A program egész napos, így tudjuk minden szintünket bevonni a folyamatokba, melyek erős változásokat tudnak hozni. A napi program:
- nyitó, léleg(k)zésben gazdag jóga, 
- felszabadító, megérkeztető szabad-tánc, 
- lélek-oldó meditáció, 
- párban végzett gyakorlatok, 
- és sok-sok tisztulás.

A nap során bőséges tisztító teák fognak rendelkezésre állni, és jó idő esetén a program a szabadban fog zajlani. Rossz idő esetén ugyan a programok benn lesznek, de lesz alkalmunk a természetből is töltekezni. 
Az ebédet mi biztosítjuk, esetleges allergia, vagy élelmiszer érzékenységet kérjük előre jelezni! A résztvevők a megelőző napokban könnyebben, lehetőleg húsmentesen táplálkozzanak, sok folyadékbevitel mellett. 

A programnak nagyon fontos része, hogy lehozzuk a mindennapok szintjére a változásokat, és kiegyensúlyozódva tudjunk hazatérni, melynek energiája hosszú távon velünk marad. Készülünk a következő időszak energiáira is, hogy a környezetünkben, és életünkben bekövetkező változásokat könnyedébben és jól tudjuk megélni. Ehhez szükséges a múltat letenni és legyökerezni, megtalálni Erőnket, hogy társadalmunk generációs örökségeit rendezni tudjuk. 

Jelentkezni emailben lehet az info@holisztikuselet.hu-n.
Információk: Kovács Zsófia: 30/3199119

A tábor időpontja: 2018. április 14. 8:30-19:00

Helyszín: még szervezés alatt, Budapest természetközeli környékén

Részvételi díj: 14.000 Ft, mely tartalmazza 
- az egész nap fogyasztható gyógyteákat, a tiszta vizet, nagyon finom vega ebédet, friss gyümölcsöt és falatozni valókat,
- egy jógaórát, 
- egy Lemanguria foglalkozást, 
- vezetett meditációkat,
- és a helyszín díját.

Mit kapsz még?
- otthon is végezhető gyakorlatokat,
- sok jókedvet, és hosszan tartó felfrissülést,
- testi feltöltődést, lelki nyugalmat,
- ez energiáid aktiválását,
- segítséget, hogy megtaláld a helyed a világban és életedben.

Kik lesznek a segítőid?
- Kovács Zsófia: meditációk, energetikai blokkoldás
  http://balancestudio.hu/kovacs-zsofia/
  www.holisztikuselet.hu/tevekenysegek

- Lévai-Pintér CsillaLemanguria Lélektánc - Pintér Csilla
  LEMangURIA Lélektánc, körtánc, rajz és alkotás

- Péter Ildikó: jóga és légzéstechnikák

Várunk szeretettel!

Áldás kísérje utadat!

Csilla, Ildikó és Zsófia

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ezt is Megúsztuk!

2018. július 16.

Gyerekkori álom, vagy bakancs-lista? Abban egyetérthetünk, hogy majd minden hazánkban élő legalább egyszer elgondolkodik rajta, milyen lehet átúszni a Balatont! Íme, friss élménybeszámolónk, amely mindenkinek szól!

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

A hidrolátumok frissítő hatása

2016. július 13.

A nyári kánikulában mindig jól esik egy finom frissítő ital, mint például egy limonádé, amihez az aromavizek remekül felhasználhatóak.