Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Zöld Hétfő webáruházunkban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. január 30.

Február 2-án webáruházunk is csatlakozik a Zöld Hétfő kezdeményezéshez, mely legfőbb lényege, hogy a hónapok első hétfői napjain a webáruházban leadott rendelés mellé kedvezményes szállítást lehet igénybevenni. Nálunk most februárban már 8000 Ft összvásárlási érték után ingyenes a posta! 

Használja ki most a lehetőséget, és válogasson VeraNatura manufaktúránk natúrkozmetikumai között! Most új termékekkel is találkozhat, ismerje meg és szeresse meg termékeinket!

További részletek a Zöld Hétfő oldalán.

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Tavaszi test- és lélekfrissítő tábor

2018. február 03.

A tavasszal mindenkiben elindul egy feltöltődésre, és megújulásra irányuló bizsergető érzés. A sötét napokból megszülető természet, a fák virágba borulása hozza magával bennünk is egy új kör nyitányát.

VeraNatura kozmetikumok már az Életház Biocentrumban is!

2015. március 03.

Mostantól a budapesti Életház Biocentrum bioboltban is elérhetőek a VeraNatura manufaktúra termékei! Szívből ajánljuk az érdeklődőknek a betérést, mert a bolt széles választékán kívül termékeinket a helyszínen rögtön ki is próbálhatják!

Orfűi termelői és kézműves piac

2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes kipakolni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természetben. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak.