Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Everness Indián nyár- őszi feltöltődés az önismeret jegyében

Kategória: Lelki életünk
Írta: Sophia  |  2017. szeptember 14.

Az Indián nyár nem "csak egy" önismereti fesztivál: inkább egy tér, ahol élheted, amit szívből szeretnél, és nyitottan fogadhatod az átalakulás pozitív képeit. Biztonságban találhatod meg a számodra legmegfelelőbb eszközöket, melyekkel 3 teljes napon át élhetsz egy belsőséges közösségben.

Manapság egyre jobban hódítanak a különböző irányzatok (most nem a zenére gondolok), technikák, kezelési módok, rítusok, és minden olyan eszköz, mellyel jobban el tudod érni a benned rejlő kincseket. Kibontani lelkedet, és megismerni a világot, és azon belül önmagadat. Az Everness fesztivál ennek kíván egy bölcsőt adni, egy közösségi teret, ahol mindenki megtalálhatja a magához legközelebb álló Részeket a nagy Egészből. És ami nem utolsó, hogy akarva-akaratlanul megismerkedünk olyan dolgokkal, amikhez addig nem vonzódtunk, sőt, akár taszított bennünket. Amikor azonban belelépünk egy körbe, ahol a társaság szíve egyként dobban, lüktet, pulzál, vagy együtt mozdul, megindít bennünk is valamit. És az a valami megnyit kapukat, és feltárulnak történetek, amikre pont, hogy vágytunk. Tisztulások, spontán ismerkedések indulnak el. Egyszerűen csak meghallunk néhány elejtett szót, vagy megérint egy energia, egy mosoly, ami kiváltja érdeklődésünket, és lám, már ott ülünk-állunk-fekszünk az adott program áramlásában. Egyszerűen, gondolatok nélkül, nyitott szívvel. 

Az Indián nyár egy még belsőségesebb hangulatot kíván nyújtani azoknak, akik keresik újtukat, akik szeretnék kinyitni szemüket és szívüket a Valóságra, akár a láthatatlan energiákra. Nyugalom és béke szigete, mely a testünk-lelkünk-szellemünk feltöltődését  szolgálja az önismeret és környezetünk felé való felelősségvállalás szerepkörében. Közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, vagy egy problémánk megoldásához, miközben egyszerűen csak élvezzük a nyitott teret, és a színes programok adta ismerkedések lehetőségét. A nyári, nagyobb lélekzetű fesztiválhoz képest most sokkal több elvonulós, önmagunkba mélyedős lehetőséget rejt magába a program. Sok tánc- és mozgástechnikával ismerkedhetünk meg, amelyek mellett egyéni és csoportos lélek-utakat is bejárhatunk.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ingyen szállítás nap - 2014. december 11. csütörtök

2014. december 08.

Honlapunk csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz idén decemberben!

Nyári szabadnapok a Holisztikus Élet műhelyében

2019. július 23.

Nyári szabadnapok nálunk, a pihenés jegyében. 

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!