Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Állandóan nálam van, imádom az illatát, a hatását. A legjobb hatású kenőcs a különféle csípésekre, kiütésekre.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi kiszállítás 2020

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. december 14.Hosszú és nehéz volt ez az év, nagyon várjuk a megérdemelt pihenést. Sok változással, idegeskedéssel, kellemetlen történéssel volt teli. Mégis a karácsony az, ami talán megnyugvást adhat a zaklatott hónapok után. Mi bíztatunk mindenkit arra, hogy boldog, bár szűk családi körben töltse az ünnepeket, mert a szeretet az, ami gyógyít, és kiegyensúlyozhat. Ne hagyjunk senkit egyedül ülni karácsonykor szeretteink közül. A légteret pedig frissítsük, fertőtlenítsük otthonunkban is, például illóolajokkal. Diffuzőrben párologtatva kiváló illóolaj fertőtlenítésre, felsőlégúti védelemre például ez, vagy ez. És magunknál tarthatjuk minden esetre ezt is. Vigyázzunk magunkra, de ne féljünk, mert vannak megoldások!


Idén utolsó postázási napunk péntek, azaz december 18-a. Ezen a napon feladott csomagok még odaérnek következő héten karácsony előtt. Ha esetleg megcsúsznának a kézbesítéssel, akkor a GLS futárszolgálata még 22-én is kiviszi a feladott csomagokat! Így biztosan odaér a fa alá minden megrendelt csomag. Sajnos műhelyünk már nem tud gyártni újabb termékeket, így a megmaradt készletből lehet csak vásárolni. Ami kifogyott, nagy valószínűséggel már csak jövőre lesz kapható, és akkor sem azonnal. Mi addig is mindent megteszünk, hogy minél előbb teljes feltöltéssel működjön a készlet. 

A két ünnep között és az új évig mi is pihenünk, így az első postázási nap az új esztendőben 2021. január 6-a szerda. Az év első kedvezményes szállítási napja, azaz az első Holisztikus Hétfő előreláthatólag 2021. január 4-én hétfőn lesz! A kedvezményes szállításról ebben a cikkben olvashatják el a részleteket. 


Csodálatos pihentető, hosszú és nyugodt téli szünetet kívánunk mindenkinek. És ha az égiek is úgy akarják, találkozunk 2021-ben is! Kívánjuk, hogy ez az ünnepi időszak is minél tudatosabban és egészségesebben teljen el mindenkinél! 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Túrázási alapszabályok

2014. november 18.

Ha kedvet kaptunk a kirándulásokhoz, fontos néhány alapszabályt tudnunk, mielőtt útnak indulunk.

Az 5 legfontosabb tanács a biztonságos napozáshoz

2019. április 04.

Amint kijönnek az első napsugarak, már gondolnunk kell a megfelelő fényvédelemre is, hiszen a bőrünkről egy életre gondoskodni kell! Bőrünk nem felejt,az első tartós pigmentációk gyorsan megjelenhetnek a tartós védelem nélküli napozásnál.

Natúrkozmetikumok - kik is ők valójában? 1.

2014. december 30.

A környezettudatos vásárlók közül egyre többen keresik azokat a termékeket, amik gyártásuk során vigyáznak a természetre, és a lehető legtermészetesebb alapanyagokból állnak. Ez a forradalom napjainkra elérte a kozmetikumok iparát is.