Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Ó ezt mindenkinek ki kellene próbálni, már az illatától is jó kedvem lesz, de tényleg, szerintem az aromaterápiás hatása is igen kedvező, ezenkívül finom puha arcbőrt eredményez. Akinek extrém száraz a bőre annak inkább ajánlom a gazdagabb VeraNaturákat (borágós vagy gránátalmás arckrém) de az én bőröm időnként 'besokall' a zsíros krémektől és olyankor csak ez segít rajta. :)
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi kiszállítás 2020

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2020. december 14.Hosszú és nehéz volt ez az év, nagyon várjuk a megérdemelt pihenést. Sok változással, idegeskedéssel, kellemetlen történéssel volt teli. Mégis a karácsony az, ami talán megnyugvást adhat a zaklatott hónapok után. Mi bíztatunk mindenkit arra, hogy boldog, bár szűk családi körben töltse az ünnepeket, mert a szeretet az, ami gyógyít, és kiegyensúlyozhat. Ne hagyjunk senkit egyedül ülni karácsonykor szeretteink közül. A légteret pedig frissítsük, fertőtlenítsük otthonunkban is, például illóolajokkal. Diffuzőrben párologtatva kiváló illóolaj fertőtlenítésre, felsőlégúti védelemre például ez, vagy ez. És magunknál tarthatjuk minden esetre ezt is. Vigyázzunk magunkra, de ne féljünk, mert vannak megoldások!


Idén utolsó postázási napunk péntek, azaz december 18-a. Ezen a napon feladott csomagok még odaérnek következő héten karácsony előtt. Ha esetleg megcsúsznának a kézbesítéssel, akkor a GLS futárszolgálata még 22-én is kiviszi a feladott csomagokat! Így biztosan odaér a fa alá minden megrendelt csomag. Sajnos műhelyünk már nem tud gyártni újabb termékeket, így a megmaradt készletből lehet csak vásárolni. Ami kifogyott, nagy valószínűséggel már csak jövőre lesz kapható, és akkor sem azonnal. Mi addig is mindent megteszünk, hogy minél előbb teljes feltöltéssel működjön a készlet. 

A két ünnep között és az új évig mi is pihenünk, így az első postázási nap az új esztendőben 2021. január 6-a szerda. Az év első kedvezményes szállítási napja, azaz az első Holisztikus Hétfő előreláthatólag 2021. január 4-én hétfőn lesz! A kedvezményes szállításról ebben a cikkben olvashatják el a részleteket. 


Csodálatos pihentető, hosszú és nyugodt téli szünetet kívánunk mindenkinek. És ha az égiek is úgy akarják, találkozunk 2021-ben is! Kívánjuk, hogy ez az ünnepi időszak is minél tudatosabban és egészségesebben teljen el mindenkinél! 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Csillagképek a zodiákus körön túl

2019. március 13.

Mi is az az asztrozófia? Miben különbözik a hagyományos asztrológiától? Mit tudhatunk meg belőle, mivel „több”, mint a csillagjegyek adta információ?

Diffúzor az illóolajok szolgálatában

2018. november 18.

Szeretünk egészségesek lenni, és lehetőleg úgy, hogy ez ne legyen túl nagy macera számunkra. Az illóolajok a növényeink kivonatai, benne az adott növény minden tudásával, amit könnyedén a javunkra fordíthatunk.

Az ősz kiteljesítő ereje

2014. szeptember 17.

Elérkeztünk azokhoz a napokhoz, ahhoz az időszakhoz, hogy az eddig összegyűjtött információkat beépítsünk. Mondhatjuk úgyis, hogy eljött az ősz, és ezzel a befelé fordulás ideje. Nem számadásokról van szó, egyszerűen csak az események sodrásából kell kiszakadni, a nyári aktivitást kipihenve azon dolgokkal foglalkozni, melyek most igazán a lelkünk mélyéről törnek fel.