Harmóniában a
természettel
0
Termékeinkről mondták
Kiváló termék! Hatékonyan csökkenti a szőrtelenítés utáni irritációt, kiválóan nyugtatja a bőrt. Először féltem, hogy a teafaolaj szárítani fogja a bőrömet, de nem. Jó szívvel ajánlom.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi postázás 2019

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2019. december 17.

Idén utolsó postázási napunk csütörtök, azaz december 19-e. Ezen a napon feladott csomagok még odaérnek másnap, pénteken, azaz december 20-án. Ha esetleg megcsúsznának a kézbesítéssel, akkor a GLS futárszolgálata még hétfőn is kiviszi a feladott csomagokat! Így biztosan odaér a fa alá minden megrendelt csomag. 

A két ünnep között és az új évig mi is pihenünk, így az első postázási nap az új esztendőben 2020. január 6-a, mely egyben az év első kedvezményes szállítási napja, azaz az első Holisztikus Hétfő! A kedvezményes szállításról ebben a cikkben olvashatják el a részleteket. 


Csodálatos pihentető, hosszú téli szünetet kívánunk mindenkinek, találkozunk 2020. januárban! Kívánjuk, hogy ez az ünnepi időszak is minél tudatosabban és egészségesebben teljen el mindenkinél! 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ünnepi hangulatban- karácsonyi kézműves vásárok

2016. november 26.

Bár már unalmassá vált az ajándékok utáni szaladgálás, és megfogadtuk, idén tényleg nem vásárolunk semmit, mégis, egy meghitt hangulatú, igényes kézműves vásáron szívesen töltjük időnket, és hangolódunk a Szeretet Ünnepére.

Everness Indián nyár- őszi feltöltődés az önismeret jegyében

2017. szeptember 14.

Az Indián nyár nem "csak egy" önismereti fesztivál: inkább egy tér, ahol élheted, amit szívből szeretnél, és nyitottan fogadhatod az átalakulás pozitív képeit. Biztonságban találhatod meg a számodra legmegfelelőbb eszközöket, melyekkel 3 teljes napon át élhetsz egy belsőséges közösségben.

Az őszi táj, mint belső alakulásaink színtere

2014. október 28.

„Itt van az ősz, itt van újra...”, írja Petőfi Sándor ismert versében, és őszintén hasonló érzések fognak el a gyönyörű, sokszínű fák, a hulló levelek hatására, az egész lényemet átjáró változás csodálatosságával. Elérkezett tehát az ősz, s ezzel a természet hívása.