Harmóniában a
természettel
0
Termékeinkről mondták
Nagyon szeretem ezt a krémet, olyan gyorsan és hatékonyan hidratál. Munkámhoz nagyon fontos, hogy ne legyen repedezett a bőröm, a téli időszakban viszont a sok kézmosás, mosogatás folytán renderesen smirglis lesz az ujjbegyem. Ez a krém a legjobb gyógyír rá!
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi postázás 2019

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2019. december 17.

Idén utolsó postázási napunk csütörtök, azaz december 19-e. Ezen a napon feladott csomagok még odaérnek másnap, pénteken, azaz december 20-án. Ha esetleg megcsúsznának a kézbesítéssel, akkor a GLS futárszolgálata még hétfőn is kiviszi a feladott csomagokat! Így biztosan odaér a fa alá minden megrendelt csomag. 

A két ünnep között és az új évig mi is pihenünk, így az első postázási nap az új esztendőben 2020. január 6-a, mely egyben az év első kedvezményes szállítási napja, azaz az első Holisztikus Hétfő! A kedvezményes szállításról ebben a cikkben olvashatják el a részleteket. 


Csodálatos pihentető, hosszú téli szünetet kívánunk mindenkinek, találkozunk 2020. januárban! Kívánjuk, hogy ez az ünnepi időszak is minél tudatosabban és egészségesebben teljen el mindenkinél! 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedvező árú csomagátvétel a Postán!

2017. május 25.

Rendelje csomagját MPL futárral PostaPontra, és nem kell bajlódnia a munkahelyén történő csomagávétellel.

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.