Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi postázás 2019

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2019. december 17.

Idén utolsó postázási napunk csütörtök, azaz december 19-e. Ezen a napon feladott csomagok még odaérnek másnap, pénteken, azaz december 20-án. Ha esetleg megcsúsznának a kézbesítéssel, akkor a GLS futárszolgálata még hétfőn is kiviszi a feladott csomagokat! Így biztosan odaér a fa alá minden megrendelt csomag. 

A két ünnep között és az új évig mi is pihenünk, így az első postázási nap az új esztendőben 2020. január 6-a, mely egyben az év első kedvezményes szállítási napja, azaz az első Holisztikus Hétfő! A kedvezményes szállításról ebben a cikkben olvashatják el a részleteket. 


Csodálatos pihentető, hosszú téli szünetet kívánunk mindenkinek, találkozunk 2020. januárban! Kívánjuk, hogy ez az ünnepi időszak is minél tudatosabban és egészségesebben teljen el mindenkinél! 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Júliusi kedvezmények

2015. július 13.

Tombol a nyár, és mi is megújulunk. Amíg az újdonságokkal nem rukkolunk elő szeptemberben, addig is tekintsék meg aktuális nyári akciós kínálatunkat!

Ősznyitó akciók és egyéb hírek

2016. augusztus 31.

A szeptember az iskolakezdéssel és az utolsó pancsolós napokkal indul. Ilyenkor, ha lassan is, de rákészülünk az őszre, búcsúzunk a nyártól, rendezgetésbe kezdünk. Ez a meleg őszi hónap mindig kínál még kellemes napokat, ezekhez szeretnénk mi is csatlakozni ötleteinkkel. 

Phőnix madár, avagy az újjászületés lehetősége

2014. december 14.

Ki ne élt volna át már kisebb-nagyobb tragédiát az életében? Kivel nem történt még igazi nehézség az életben, amikor azt mondtuk, ez most iszonyúan nehéz, és nem tudok felállni belőle? Mit és hogyan kell ebből tanulnunk?