Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Nagyon sok mindent kipróbáltam már, de eddig csak ő vált be igazán a nagy nyári melegekben is. Kis helyen is elfér, mindig a táskámban van. Könnyen kenhető, és finom állagú. :)
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi postázás 2019

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2019. december 17.

Idén utolsó postázási napunk csütörtök, azaz december 19-e. Ezen a napon feladott csomagok még odaérnek másnap, pénteken, azaz december 20-án. Ha esetleg megcsúsznának a kézbesítéssel, akkor a GLS futárszolgálata még hétfőn is kiviszi a feladott csomagokat! Így biztosan odaér a fa alá minden megrendelt csomag. 

A két ünnep között és az új évig mi is pihenünk, így az első postázási nap az új esztendőben 2020. január 6-a, mely egyben az év első kedvezményes szállítási napja, azaz az első Holisztikus Hétfő! A kedvezményes szállításról ebben a cikkben olvashatják el a részleteket. 


Csodálatos pihentető, hosszú téli szünetet kívánunk mindenkinek, találkozunk 2020. januárban! Kívánjuk, hogy ez az ünnepi időszak is minél tudatosabban és egészségesebben teljen el mindenkinél! 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Babahordozás és annak szükségessége

2015. augusztus 12.

Napjainkban egyre több kismamát látunk kisbabával, akik nem babakocsiban ülnek. Még mindig sokan tekintenek rájuk csodálkozva, kétkedve, hogy ez biztosan jó-e nekik? Pedig a 20. század rögös évtizedeiben nem is kell olyan sokáig visszamenni, hogy a babahordozás természetes legyen.

Nőnapi és tavaszi meglepetések

2016. március 04.

Beléptünk március hónapba, megkezdődött a tavasz, a felfrissülés és a kibontakozás ideje, és ennek rendje szerint elérkezik március 8-án a nemzetközi Nőnap. Erre a napra készülődvén állítottuk össze Nőnapi ajándékcsomagjainkat, melyeket egyaránt ajánlunk női és férfi olvasóink figyelmébe is!

A belső nyugalom és a lehetőségek sokasága

2016. április 20.

Mi az, ami nekünk jó? Hogy találjuk meg azt, ami nekünk szól? Milyen reformok illenek bele világképünkben? Mit jelent számunkra az „egészséges életmód”? Az első és legfontosabb az, hogy ismerjük meg magunkat, és azt, amit nekünk jelent a nyugalom, és az „EGÉSZ-ség”. Amiben önmagunk vagyunk, és amitől töltődni tudunk.