Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Hírek

Regisztrációs és ügyfélszolgálati segítség

2018. március 08.  |  Írta: Verona

Szeretnénk felhívni a figyelmet pár apró problémára, ami a honlap kezelésével kapcsolatos.

Tavaszi test- és lélekfrissítő tábor

2018. február 03.  |  Írta: Verona

A tavasszal mindenkiben elindul egy feltöltődésre, és megújulásra irányuló bizsergető érzés. A sötét napokból megszülető természet, a fák virágba borulása hozza magával bennünk is egy új kör nyitányát.

Havas ajándék januárban

2018. január 22.  |  Írta: Verona

Már nagyon vártuk a havat, hogy igazi legyen a tél. Meg is ünnepelnénk mi is, egy kis meglepetéssel. Szeretitek az ajándékot? 

Árkád Napok Pécsen: kóstolj bele a VeraNatura világába!

2017. augusztus 31.  |  Írta: Sophia

Kuponok, rohanás, tülekedés, még egy bolt, polcról lekapom-megveszem-hazaviszem. Általános viszonyok egy pláza akciós hétvégéjén. Ám mindig van egy kis sziget, ahol az érdeklődők kiegyensúlyozottan nézelődhetnek, és megismerhetnek számukra újdonságokat. Így kerülünk mi is a Harmónia Reformház kínáló pultja mögé.

Szív-nyitó meditációk

2017. augusztus 27.  |  Írta: Sophia

Nagyon szép, és mélyen átalakító nyári időszakban van részünk, melynek erős, emelő energetikai hatásai még szeptember közepéig tartanak. Ezeket a segítő energiákat lovagoljuk meg, hogy meg tudjuk valósítani életünkben azt, ami számunkra igazán fontos, és amit szívünkből szeretnénk.

Kedvező árú csomagátvétel a Postán!

2017. május 25.  |  Írta: Sophia

Rendelje csomagját MPL futárral PostaPontra, és nem kell bajlódnia a munkahelyén történő csomagávétellel.

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

2017. április 11.  |  Írta: Sophia

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, és hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek.

Fókuszban a babák

2017. március 16.  |  Írta: Sophia

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.

Új partnereink bemutatása

2016. november 26.  |  Írta: Sophia

Kilépve a karácsonyi ajándékozás gondolatköréből, bemutatjuk az eddig háttérben alakuló partnerségi folyamatok eredményeit: ismerjék meg az ősz végére beért, új partneri kapcsolatainkat!

Karácsonyi készülődés

2016. november 03.  |  Írta: Sophia

Elindítottuk karácsonyi csomagajánlatainkat, hogy mindenki időben rá tudjon hangolódni az ajándékozás örömére. Minden héten megjelenik egy új csomagunk akciós áron, melyek ezt követően egész decemberben elérhetőek lesznek.