Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Hírek

Születés Hete 2015

2015. május 06.  |  Írta: Sophia

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete programsorozat rendezésében. Az Újbudai Hordozós Klub szervezésében tartott napon május 4-én mi is jelen voltunk babás termékeinkkel, amelyen nagyon sok család vett részt. Utólag is nagyon köszönjük a meghívást!

Anyák napi akciók

2015. április 14.  |  Írta: Verona

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami különleges ajándékkal, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!

Áprilisi tavaszi programok és előadások

2015. április 09.  |  Írta: Verona

Megküzdöttünk húsvét előtt a böjti széllel: április 3-án részt vettünk a húsvéti kézműves és termelői TÜKE piacon, a Kossuth téren. Az idő csodás volt, rengeteg csodálatos kirakodó érkezett, csak elfújt mindent a szél. Holnap viszont nem kell ettől félni, mert a dombóvári natúrkozmetikum előadás a múzeumban lesz.

Natúrkozmetikai előadás a Harmónia Gyógyító Házban

2015. március 24.  |  Írta: Verona

Szerdán, március 25-én előadást tartunk a Harmónia Gyógyító Házban Bonyhádon. Téma a natúrkozmetikumok csodálatos világa. Mindenkit szeretettel várunk!

Húsvéti kedvezmények

2015. március 16.  |  Írta: Sophia

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!

Áprilisi egészségprogramok a Holisztikus Élet központban

2015. március 05.  |  Írta: Verona

Áprilisban két eseményt is rendezünk Holisztikus Élet központunkban Dombóváron: Kriston féle intimtorna tanfolyamot és Családfelállítást. Várunk minden érdeklődőt szeretettel rájuk!

VeraNatura kozmetikumok már az Életház Biocentrumban is!

2015. március 03.  |  Írta: Sophia

Mostantól a budapesti Életház Biocentrum bioboltban is elérhetőek a VeraNatura manufaktúra termékei! Szívből ajánljuk az érdeklődőknek a betérést, mert a bolt széles választékán kívül termékeinket a helyszínen rögtön ki is próbálhatják!

Nőnapi meglepetés

2015. március 02.  |  Írta: Verona

Közeleg a nőnap, így mi is szeretnénk kedveskedni ezen jeles alkalomból a hölgyeknek. Tekintsék meg csomagajánlatunkat!

Itt a tavaszi megújulás ideje!

2015. február 17.  |  Írta: Sophia

Lezárult a farsangi időszak, hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjt, és ezzel párhuzamosan elérkezett az ideje a tavaszi nagytakarításnak, testünk tisztításának! Sokan nem is gondolnak rá, mennyire fontos, hogy a tavaszi tisztítókúrát, böjtnapokat nem csak a test szintjén kell megélni!

Farsangi mulatság - ajándék akciók

2015. február 09.  |  Írta: Verona

Itt a farsang, áll a bál! De már nem sokáig, így próbáljuk kihasználni a maradék időt tavaszig. Egyenlőre még a csendes havazás kényeztet minket, hogy érezzük, még tél van. Így ne feledjék februári akciónkat sem!