Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő április 1-én!

Termékeinkről mondták

Ezt a krémet is és másikat is használtam már, mindegyikről az a véleményem, hogy "maga a csoda", korábban is natúr kozmetikumokat vásároltam, volt köztük nagy nevű magyar készítők terméke is, az itt kapható krémek simán felveszik velük a versenyt!!!! Köszönöm a gyártóknak, sok sikert kívánok nekik és összes segítőjüknek, egy pécsi hűséges vásárló:)
Pici Piac - a legkisebbek vására Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Januári akciónk és farsangi újdonságok!

2015. január 28.  |  Írta: Verona

Még a héten kihasználhatják januári nyitási akciónkat! Manufaktúránk által készített natúrkozmetikumainkat február 1-e éjfélig -15%-os kedvezményes áron vásárolhatják meg, míg 10.000 Ft feletti rendelés esetén a postázás ingyenes!
Februártól új akciókkal és egyéb érdekességekkel érkezünk, figyelje híreinket és fb oldalunkat!

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.  |  Írta: Sophia

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

Ünnepek

2014. december 24.  |  Írta: Verona

Békés, áldott, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! Sikeres, gazdag új évet, egészséget, jó lehetőségeket!

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.  |  Írta: Verona

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.

Ingyen szállítás nap - 2014. december 11. csütörtök

2014. december 08.  |  Írta: Verona

Honlapunk csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz idén decemberben!

Tamási kézműves vásár

2014. november 30.  |  Írta: Verona

Az első adventi hétvégén részt vettünk a Tamásiban megrendezett, kéthetenkénti kézműves vásáron. Sajnos csak szombaton tudtunk ott lenni, a vasárnapi rendezvényen már nem, de jövünk még!

Karácsonyi nyitási akció

2014. november 20.  |  Írta: Verona

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez. Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is karácsonyi meglepetéssel kedveskedünk nyitási akciónk keretében!

Az V. Veszprémi Babahordozó Napok és mi

2014. november 18.  |  Írta: Verona

Az Édes Terhem Babahordozó Klub Veszprémben idén ötödik alkalommal csatlakozott az októberi Babahordozás hetéhez. Egész napos programjukat november 15-n tartották, melynek kiemelt témája a nőiesség volt, hogy hogyan maradhatunk nők anyaként is. Mint minden évben, most is felkértek több készítőt és forgalmazót, hogy ajánlják fel a témához kapcsolódó termékeiket a nagy sikerű tombolához. Mi is megkaptuk a szíves felkérést, amelynek örömmel tettünk eleget.

Köszöntjük a VeraNatura Manufaktúrát!

2014. november 13.  |  Írta: Verona

Ezen a héten megkaptuk az utolsó engedélyt amire vártunk, hogy immár hivatalosan forgalmazhassuk saját termékeinket! Műhelyünk így megkezdte működését, szép sorban kerülnek ki a kézműves natúrkozmetikumok kezeink alól. Hamarosan termékleírásokkal és fotókkal is jelentkezünk!

Egészségnap a Kocsolai Általános Iskolában

2014. október 23.  |  Írta: Verona

Októberben meghívást kaptunk a Kocsolai Általános Iskolában rendezett egészségnapra is. Az iskola úgy találta megfelelőnek, ha már a munkanapcserék következtében szombaton iskolába kell menni, szóljon a nap kicsit másról, mely tudás és érték a gyerekeknek, ám az ismeretszerzés mégsem a hagyományos tanmenet keretében zajlik.

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor