Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Cikkek

Vízkereszt - a karácsonyi ünnep vége

2018. január 02.  |  Írta: Verona

Vízkereszt jeles napjához az általános köztudat leginkább a karácsonyfa lebontásának hagyományát kapcsolja, pedig az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez számos népszokás kötődik. Így nem csak Shakespeare művének a címéből kellene ismernünk.

Everness Indián nyár- őszi feltöltődés az önismeret jegyében

2017. szeptember 14.  |  Írta: Sophia

Az Indián nyár nem "csak egy" önismereti fesztivál: inkább egy tér, ahol élheted, amit szívből szeretnél, és nyitottan fogadhatod az átalakulás pozitív képeit. Biztonságban találhatod meg a számodra legmegfelelőbb eszközöket, melyekkel 3 teljes napon át élhetsz egy belsőséges közösségben.

Hasznos nyári úti-csomagok

2017. június 23.  |  Írta: Sophia

Utazás-pakolás-csomagok. Mit vigyek magammal? Mi fér bele a táskába? Mi az, ami elengedhetetlen az út során, és ami váratlanul érhet minket és jobb felkészülni rá?

Gyors medvehagymás leves

2017. március 26.  |  Írta: Verona

Ilyenkor tavasszal, amint kibújnak az első zöldek, rögtön ihatjuk a zöld turmixokat, amik nagyon egészségesek. Azonban ha meleg folyadékra vágyunk, akkor nekem az első számú kedvencem valamilyen zöld krémleves.

Tavaszi nagytakarítás alapok

2017. március 25.  |  Írta: Verona

A böjti időszak kezdete után nemcsak a tavaszi fáradtság, hanem a tavaszi nagytakarítás is ránktör. Az ablakon már jó korán besüt az első napsugár, és a téli bevackolódásunk után rögtön meglátjuk a homályos ablaktáblákat, a pókhálókat a sarokban, a poros könyvespolcokat.

Megkezdődött a medvehagyma szezon

2017. március 15.  |  Írta: Sophia

Ki ne hallott volna már a medvehagyma egészségre gyakorolt jótékony hatásáról? A szezon pont a "legjobb időben" érkezik: a böjti ételek, és tisztítókúrák méltó társaként kerülhet tányérunkra, s miközben erősíti immunrendszerünket, még ízlelőbimbóinkat is elvarázsolja. Hagymakedvelők előnyben!

Téli hideg és a megfázás

2017. január 20.  |  Írta: Sophia

Téli hideg, influenza? Piros orr, kisebesedett ajkak? Ki ne ismerné ezeket a jelenségeket, főképp így januárban.

Ünnepi hangulatban- karácsonyi kézműves vásárok

2016. november 26.  |  Írta: Sophia

Bár már unalmassá vált az ajándékok utáni szaladgálás, és megfogadtuk, idén tényleg nem vásárolunk semmit, mégis, egy meghitt hangulatú, igényes kézműves vásáron szívesen töltjük időnket, és hangolódunk a Szeretet Ünnepére.

Aktív kézápolás kívül-belül télvíz idején

2016. november 24.  |  Írta: Hajni

Itt a tél, ilyenkor a kezünk bőre, a körmeink sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint máskor. A faggyútermelés csökken, a bőr veszít rugalmasságából, így akár a mindennapi munka során is sérülhet. A kéz sok mindent elárul a tulajdonosáról, a szép kéz nem csak a megfelelő ápoláson múlik, de az egészségi állapotot is tükrözheti. 

5 természetes megoldás alvási gondokra

2016. november 23.  |  Írta: Hajni

Rengetegen panaszkodnak arra, hogy a szuperhold ideje óta nem tudnak pihentetően aludni. Van, aki pár nappal előtte is panaszkodott, vannak akik azóta sem tudnak nyugodtan végigaludni egy éjszakát. Nézzünk néhány apró, természetes ötletet, melyek segítenek nekünk a nyugodtabb pihenésben.