Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Cikkek

Farsang farka, hamvazószerda és torkos csütörtök

2015. február 20.  |  Írta: Verona

A hagyományos farsangi időszak Vízkereszttől Hamvazószerdáig tart. Míg a farsanghoz a keresztény ünnepkörben nem kötődik jelentős vallási ünnep, inkább a gazdag néphagyományokra épül, addig a farsangi mulatságok végét jelentő „karnevál” lezárása után kezdődik meg a a keresztény egyház legfontosabb ünnepére való felkészülés.

Tisztító kúrák és a böjt

2015. február 18.  |  Írta: Sophia

Sok fórumon lehet olvasni hasznos jótanácsokat, pontos leírásokat különböző tisztító kúrákról és átlényegítő böjti napokról. A következő sorokban összeszedtük azokat a főbb pontokat, mellyel saját ütemünkben indíthatjuk el tisztulási folyamatunkat.

A böjt és a mozgás kapcsolata

2015. február 18.  |  Írta: Sophia

Szervezetünk felfrissítése nem létezhet testünk átmozgatása nélkül, így elengedhetetlen a mozgás belső tisztulási napjaink alatt, és tavaszi felfrissülésünk során.

Szent Bálint napja - a szerelmesek ünnepe?!

2015. február 02.  |  Írta: Verona

Február 14-n a sok piros szív és lufi, plusz az ajándékvásárlási mánia már hozzánk is begyűrűzött. Vannak akik elfogadták, és meglepik szeretteiket, és vannak akik nem tartják magyar ünnepnek, pedig ezen a napon, ha nem is olyan formában, ahogyan a csapból is folyik, igenis sokféle hagyományra nyúlik vissza a történelem.

Boróka, egy elfeledett gyógynövényünk

2015. január 12.  |  Írta: Hajni

A borókát sokan ismerik mint fűszert, vagy mint mint fenyő fajtát, de kevesen tudják, hogy milyen sokoldalú a felhasználhatósága.

Mozogjunk! De miért is?!

2015. január 06.  |  Írta: Sophia

A karácsonyi dínom-dánomok után, és újévi fogadalmak miatt ismét felmerül legtöbbünkben a mozgás szükségességégének gondolata. Elméletben tudjuk, hogy egészséges, és egyszerűen csak KELL, de pusztán azért, mert ez egy Tény, el fogjuk-e kezdeni?!

Natúrkozmetikumok - kik is ők valójában? 1.

2014. december 30.  |  Írta: Verona

A környezettudatos vásárlók közül egyre többen keresik azokat a termékeket, amik gyártásuk során vigyáznak a természetre, és a lehető legtermészetesebb alapanyagokból állnak. Ez a forradalom napjainkra elérte a kozmetikumok iparát is.

Phőnix madár, avagy az újjászületés lehetősége

2014. december 14.  |  Írta: Sophia

Ki ne élt volna át már kisebb-nagyobb tragédiát az életében? Kivel nem történt még igazi nehézség az életben, amikor azt mondtuk, ez most iszonyúan nehéz, és nem tudok felállni belőle? Mit és hogyan kell ebből tanulnunk?

Advent Fényei

2014. december 09.  |  Írta: Sophia

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.

Túrázási alapszabályok

2014. november 18.  |  Írta: Sophia

Ha kedvet kaptunk a kirándulásokhoz, fontos néhány alapszabályt tudnunk, mielőtt útnak indulunk.